- 14 Mart 2010
- 407
- 189
- Konu Sahibi minel axsxk
- #1.181
üyeyim yeni üye oldum ama siparişleri giriyorum istemediklerimi kaldırıyorum ama dream setleri nasıl alacağım 1890 gelenleri onu bilmiyorum eyvahedigeldismile
ecemnazcım normalde en son siparişi gönder kısmına geldiğinde aldığın ürünlerin üstünde yazar kaç tane indirimli üründen hak ettiğin yani 50TL.lik sipariş verdiysen zaten 1 tane dream set alma hakkın vardır 100se 2 tane.ve katalogtan bak dream setin koduna normalde nasıl diğer ürünleri kodlarıyla hızlı sipariş formundan istiyosan onu da yaz.103664 bu arada kodu.kaç tane istiyosan yaz. en son kısma geldiğinde o 45lik fiyat 18e düşer zaten .bi dene olması lazım siparişi göndermeden önce kontrol et fiyatı indirimlimi olmuş
arkadaşım benim bildiğim 1 siparişte 150 bp yapman lazım. yani senin 43 bp den de malesef 7 tl alınacak. bu nedenle ben de ayda 1 kez sipariş veriyorum. oriflamenin böyle saçmalıkları çok, o yüzden de üye bulmakta hakikaten çok zorlanıyoruzlmaz:
bu arada neden mayısta kat kat azan yokmuş? 1 yılı aşkın süredir üyeyim her ay mutlaka olmuştur...
:asigim:
normalde bende bi kez sipariş veriyorum ama tatil için memlekete gelmiştim ordada verince sipariş ayrı ayrı oldu bu seferlik gerçi direktörümün evine istedim o yüzden 1.30TL verdim ama sonucta onu bari almamaları lazım.mesela kişi 250bp yaptı diyelim e kredisi yetmıyo 2kerede sipariş vericek geri kalan bp siparişine bosu bosuna kargo parası verir o zaman.kredi 240tl sanırım e 250bp de gecer yani bu limiti.
mayıstaki kat kat kazanda kesin değil ben duyduğumu söyledim.hani önceden haberleri oluyo bazı üst danışmanların onlardan biride öyle bi duyum almış ama kesin değil demişti.
Son düzenleme: