- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #1.201
kızlar aslında ben avon temsilcisiyim ama komşum zorla beni oriflame soktu 1 tl ne olcak üye ol dedi bende sırf şişesini beğendiğim bi parfüm var ama kokusu nasıl kalıcı mı diye sizlere sormak istedim adı GRACE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM
porfiria o ürünün 3lü olarak kullanan herkes çok memnun bende denemeyi düşünüyorum..
aysen_34 neden soğudun kiii?
3-pure nature organik maskeler (16357-16358-16356)1 alana 1 bedava olanlar
kil maskesi ve soyulandan memnunum...
4-essentials 3ü 1 arada temizleyici (13637)
çok övüyorlar. denemedim...
ya canım valla ürünler geliyo kutuları yok ezik büüzk küçük bi kutunun içine dolduruyolar
kargo ücreti desen aynı her ay bişi geliyo ama gelen ürünler hiç de iyi değil
müşteri hizmetleri için bişey tanışacak oluyosun ulaşamıyosun bi yetkiliye 30 40 dk telde bekliyosun gıcık oluyosun alsanaalsanasmile
valla muhakka herkes sorunlar yasıyor uye oldugunuz kııs cok onemlı saolsun oyle bır dırektorumuz varkı her konuda yardımcı butun uylerımle ılgılenıyor yardımcı oluyor her konuda ....sızde kendınıze guven veren yardım eden kııslerle calıısn sorun yasamayın derım ıns hıc kımse zarar gormez hepımızın amacı belleı bırseyler kazanmak ....:lepi:
Oriflame nisan ayı katoloğunda 72. sayfada ki üzüm özlü anti-oksidan arındırıcı maske nasıl acaba? Sipariş vericemm ama yardımcı olur musunuz
Oriflame nisan ayı katoloğunda 72. sayfada ki üzüm özlü anti-oksidan arındırıcı maske nasıl acaba? Sipariş vericemm ama yardımcı olur musunuz
ben kullanıyorum çok memnunum kırmızı bir rengi var çok işe yarıyor sanki sivilce oluşumunu engelliyor
Teşekkür ederim de karma ve yağlıya dönük ciltler için mi:1no2: Benim cildim kuru amaklava::1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?