- 14 Mart 2010
- 407
- 189
- Konu Sahibi minel axsxk
- #1.161
Ürünleri gerçekten güzel ama hizmet biraz kötü işte...
düzelir diye ümit ediyorum...
kargo olayını düzelttikleri gibi..
kargo daha önceleri nasıldı ki???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ürünleri gerçekten güzel ama hizmet biraz kötü işte...
düzelir diye ümit ediyorum...
kargo olayını düzelttikleri gibi..
kızlar bişi sorucam şimdi ben geçen ay üye olduğum için mart ve nisan kat kat kazanlardan faydalanabildim.peki nisanda üye olanlar için yokmu böyle bi olanak???
bu arada avonda nasıl oluyo ki hediyeler mesela ne kadarlık satış yapınca neler geliyoki.
bende martta üye oldum bu ay parfüm hediye gelecek ay ne hediye gelecek acaba bilen var mı bi de bu hediyeler bittikten sonra nasıl olacak ne kadarlık satış yapana hediye geliyo nasıl hediyeler geliyo acil cevap bekliyorum arkadaşlar
valla bu konuyu ben de merak ediyorum açıkçası ama bunu avonculara sormamız lazım burda biraz tuhaf oluyo kaydirigubbakcemile3
kızlar selamlar
şu aralar avon ve oriflame a fena meraklandım
temsilci olmak istiyorum
hakkında bilgi verirmisiniz
hiç satış yapamadık diyelim
yine fatura ödememiz gerekiyo mu
bana geldi bile parfümlerim divine ve giordani white gold geldi ecemnazzcım.bi de işte mart ve nisanda 100bpyi geçtiğim için mayıs kataloğundan sipariş verdiğimizde kat kat kazan kampanyasındaki milk&honey serisi gelicek.yani bu hoşgeldin programı bittiğinde 2ayda bi kat kat kazanlar oluyo sanırım.gerçi bi arkadaş mayısta kat kat kazan kampanyası olmucak gibi bi duyum almış ama kesin değilmiş.inşallah olur yani.
bu arada alameti_farikacım haklısın burası yeri değil sanırım bi anlık merakıma yenik düştümbu ay mesela basta 128 bp yapmıştım sonra bi 43 bp daha sipariş verdim toplamda 171 oldu ama insan son kargodan bari para almaz dimi sonucta bu ay 150yi geçmiş oluyorum.gittikçe hewesim kırılıyo.daha 2. ayım olmasına rağmensenağlama
arkadaşım benim bildiğim 1 siparişte 150 bp yapman lazım. yani senin 43 bp den de malesef 7 tl alınacak. bu nedenle ben de ayda 1 kez sipariş veriyorum. oriflamenin böyle saçmalıkları çok, o yüzden de üye bulmakta hakikaten çok zorlanıyoruzlmaz:
bu arada neden mayısta kat kat azan yokmuş? 1 yılı aşkın süredir üyeyim her ay mutlaka olmuştur...
:asigim:
şöyle ki oriflamenin çok güzel yanları varbayanssulusmile
bi kere bitkisel yani tüm ürünlerin içeriğindekiler bitki özlü bu yüzden cilde zarar verme ve tahriş etme oranı çok düşük.zemuszemus
bunun dışında belli aylar üyelik ücretleri 1 tl olabiliyor ki en hesaplı zamnıdır.ürünlerden de % 30 kazanç sağlıyorsunuz.ohaoldumsmile
mesela bu ay diyelim ki sipariş vermediniz ama herhangi bi ücret ödemeniz gerekmiyor
bir yıl boyunca da sipariş vermediğiniz takdirde üyeliğinz silinmez ama bir yılın sonunda silinir ve yenilemek isterseniz 3 lira gibi de bi ücret ödeyerek hemen dönebilirsiniz.boshayallersmile
başka merak ettikleriniz varsa yardımcı olmya çalşrmguclubacismile
yaa bana yardım edecek kimse yok mu
saol canım çok güzel anlatmışsın
kargo ücretini biz mi ödüyoruz
canım nasıl bir yardım?
üye isen en pratiği internetten sipariş vermektir. katalogdan beğendiğin ürünlerin kodlarını sağ alttaki "hızlı sipariş formu"nda girerek siparişi onaylıyorsun. site türkçe zaten seni yönlendiriyor.
eğer henüz üye değilsen çevrende oriflame satan birinden seni üye yapmasını isteyebilirsin, çevrende oriflameci bulamıyorsan internetten üye olabilirsin.