- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #1.181
üyeyim yeni üye oldum ama siparişleri giriyorum istemediklerimi kaldırıyorum ama dream setleri nasıl alacağım 1890 gelenleri onu bilmiyorum eyvahedigeldismile
arkadaşım benim bildiğim 1 siparişte 150 bp yapman lazım. yani senin 43 bp den de malesef 7 tl alınacak. bu nedenle ben de ayda 1 kez sipariş veriyorum. oriflamenin böyle saçmalıkları çok, o yüzden de üye bulmakta hakikaten çok zorlanıyoruzlmaz:
bu arada neden mayısta kat kat azan yokmuş? 1 yılı aşkın süredir üyeyim her ay mutlaka olmuştur...
:asigim:
ekip liderin varsa ona götür yoksa dilekçe yazacaksın
oriflame kozmetik a.ş ye
.............. kodlu güzellik danışmanıyım ............kodlu ürünü müşteri memnuniyetsizliği nedeni ile (ya da sebeb ne ise) iade edip yerine ............... kodlu üründen 1 adet (ya da kaç tane istiyorsan veya bir kaç ürün istiyorsan onların kodunu ve miktarını yazıp) istiyorum. saygılarımla arz ederim
isim soyisim
imza
daha sonra faturanın ilk nüshasında iade edeceğin ürürnü bul kodu yuvarlak içine alıp altına çizgi çek kodların en altına sebebini yazıp imza at faturanın en altına in orada iade kodunun olduğu yer var miktar tutar diye onların da altını doldur imzanı at ürünüde koyup genel merkeze koliyle yolla
ekip liderin varsa koli ücreti ödemezsin birde izmirde yaşıyosun galiba oradaki hizmetmerkezine götürürsen hem koli parası ödemezsin hemde işlem sırasına girmezsin
kolay gelsin
size bazı ürünleri sormak istiyorum, bilginiz varsa cevap yazar mısınız...
1. giordani white gold mascara(mayıs katoloğu sayfa 81)
2.aromablıss edt( 1 alana 1 bedava,güzel mi, hangisi daha güzel)
3.OB sıkıştırılmış pudra( mayıs-sayfa 58)
arkadalar soruma cevap bekliyorum, lütfeeen...
Bende oriflame'e katıldım, bir ürün duydum, alayım derken araştırdım ve kendimi temsilci buldum XD
Hazır iş ararken karşıma çıkması iyi oldu. Essentials Fairness'ı kullanıyorum şu an, bariz bir aydınlanma var yüzümde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?