- 24 Eylül 2008
- 9
- 0
- 40
- Konu Sahibi minel axsxk
- #1.141
mrb özlem orıflame ürün temsilciliği hakkında bana bilgi verirmisin..? Kargo ücreti ödememek için Avon gibi 75 tl üzeri sipariş mi vermek gerekiyor. Ayrıca ödemeler nereye yatırılıyor?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaşlanma karşıtı olan için iyi deniyor bilgin var mı?
o kadar para vermek istemiyorumda mac için..
çünkü max factorden sonra mac kullanmaya başladım
aralarında öylee büyük bi fark yok bence fiyattan başka... :1no2:
mrb özlem orıflame ürün temsilciliği hakkında bana bilgi verirmisin..? Kargo ücreti ödememek için Avon gibi 75 tl üzeri sipariş mi vermek gerekiyor. Ayrıca ödemeler nereye yatırılıyor?
Canım görmüşken cevaplayayım dedim.
Herhangi bir satış kotası zorunluluğu yok. Eğer kargoyla alacaksan ürünü 150 bp.nin altında satış yaparsan 7 lira kargo parası ödersin ya da kargo sıfırlama ürününü alırsın.
Hizmet merkezleri sana yakınsa 3,20 lira vererek istediğin kadar sipariş verebilirsin.
benimde oriflamede şikayetim stokta çoğu şeyi olmuyo zaten toplasan üç beş bişe sipariş alıyorum onlarda eksik gelince hevesim kaçıyo yani..
Canım görmüşken cevaplayayım dedim.
Herhangi bir satış kotası zorunluluğu yok. Eğer kargoyla alacaksan ürünü 150 bp.nin altında satış yaparsan 7 lira kargo parası ödersin ya da kargo sıfırlama ürününü alırsın.
Hizmet merkezleri sana yakınsa 3,20 lira vererek istediğin kadar sipariş verebilirsin.
sevgili island verdiğin bilgi için tşk ederim. Sen oriflame temsilcisimisin..? Bende üye olup olmamak konusunda kararsız kaldım. Bİ sorum daha olacak nisan ayında üyelik ücreti 1tl mış doğru mu..?
sevgili island verdiğin bilgi için tşk ederim. Sen oriflame temsilcisimisin..? Bende üye olup olmamak konusunda kararsız kaldım. Bİ sorum daha olacak nisan ayında üyelik ücreti 1tl mış doğru mu..?
geçiriyor teyzemde menopozdan dolayı acaip şekilde fazlalaştı ve de büyük büyük dü lekeler ona verdim o da tam teşekküllü kullanmadı bile yani cildi temizlemeden kullanmaman lazım ya teyzem öylesine sürdü bayağı etkisinide gördü bayağı hafifletti yeni çıkacak olanlarda engellendi gece gündüz kremi yerine kullanıyor
Bu arada sanırım İzmir'desin siparişlerini izmir hizmet merkezinden alabilirsin. Kargo ücreti ödemezsin ama 100 başarı puanının (bp) altında sipariş verirsen sadece ilk siparişinden 3.20 tl servis ücreti kesiliyor.
Yeri montröde Başarı servisinin yanında.
peki island daha sonra ödemeleri nereye yatırıyoruz, bankaya mı yoksa hizmet merkezlerine yatırılıyomu..? şimdiden çok tşk ederim ilgin için
peki island daha sonra ödemeleri nereye yatırıyoruz, bankaya mı yoksa hizmet merkezlerine yatırılıyomu..? şimdiden çok tşk ederim ilgin için
oriflame de hediye yok mu arkadaşlar avonda belli bi kotayı gecene bir sürü hediye var burda yok mu acaba
oriflame de hediye yok mu arkadaşlar avonda belli bi kotayı gecene bir sürü hediye var burda yok mu acaba
Haa bi de cilt bakımı ürünleriyle ilgili princesrator fikir sormuştu.Ben de söyliyim fikrimi.Benim cildim karma.Bir süre Üzüm özlü antioksidan seriyi kullandım.Çok memnun kaldım(10627-10628-10629-10630)Şimdi de bi süredir Optimals Balance kullanıyorum.Bu seri de çok hoşuma gitti.Ve sanki diğerinden daha hızlı işe yarıyor gibi.(7115-7116-7117-7118-7119-7120)