- 18 Aralık 2009
- 978
- 0
- Konu Sahibi minel axsxk
morluklar için yaşına göre optimals görmek inanmaktırı ya da eccolageni tavsiye et bence
diğerlerinide gönülrahatlığı ile tavsiye edebilirsin
Müşterim erkek bunları sordu... optimals da olur mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
morluklar için yaşına göre optimals görmek inanmaktırı ya da eccolageni tavsiye et bence
diğerlerinide gönülrahatlığı ile tavsiye edebilirsin
Müşterim erkek bunları sordu... optimals da olur mu?
oluyor tavsiye edebilirsin dolgunlaştırıcı ruj da evet ya ben de verdim bir kaç kişiye ilk önce üff püff yaptılar karıncalanma yapıyor ya ama angelina joli gibi oldular :))))))))))
yaa arkadaşlar bu oriflamenin sitesinden bakıyordum da ürünlerin altında BV 0,62 GDF 1,46 TF 1,90
bunlar nedir anlamadım daha yeni üyeyim biraz bu konuda cahilim kusura bakmayın geliş fiyatı hangisi hiç bişey anlamadım
tamam teşekkür ederim...
peki o north for men ürünleri nasıl tavsiye edebilir miyim?
şimdiye kadar hiç satmamıştım...
evet dolgunlaştırıcı önce böyle kımıl kımıl yapıyor işe yarıyor yaa ben sevdimmm
ben verdim north for mani memnun kaldılar
kızlar meraba bi konuda yardımınıza ihtiyacım var. nisan kataloğunda yeni çıkan perfect body anti selülit kremini bi arkadaşım almak istiyor ancak çatlaklar için işe yarayıp yaramayacağını sordu.sizce etki edermi.bi önceki sayfada aynı markanın çatlaklar için ürünü var ancak onu da hamilelik dönemi için uygundur yazıyo.sizce ne önermeliyim.
teşekkür edirim ecrinsunbul ben bu makyaj paletini almak icin üye olmuştum ama satış yapamıyorum yaa başka türlü alamam dimi
yaa ben bu üyelik işini beceremedim daha doğrusu zarar edicem kargo parası filan ben 2 gün önce üye oldum hiç sipariş vermesem üyeliğim iptal olur mu kendiliğinden ya da bu mart ayında sipariş vermesem de nisanda versem ne olur üyelik parasını 15 tl mi alırlar
yaa ben bu üyelik işini beceremedim daha doğrusu zarar edicem kargo parası filan ben 2 gün önce üye oldum hiç sipariş vermesem üyeliğim iptal olur mu kendiliğinden ya da bu mart ayında sipariş vermesem de nisanda versem ne olur üyelik parasını 15 tl mi alırlar
çatlaklar için çatlak kremini öner selülit bir etki yapmaz hamilelik döneminde kullanırsa çatlaklara kesin çözüm olur çatlak oluşmadan önlem almak lazım
ya arkadaşım hamile değil ama çatlaklarından şikayetçi yani yinede önerebilir miyim nisan kataloğundaki çatlak kremini
peki ecrinsunbul bu karın bölgesi sıkılştırıcı nasıl, ben de satıcıyım, kendime almak istiyorum