- 4 Eylül 2009
- 13.299
- 37
- Konu Sahibi minel axsxk
ürünlerim geldi bugün
artık dağıtmaya başlarım yarın emanetleri kaydirigubbakcemile3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tırnak süsleme öjeleri nisanda stoğa girer mi acaba :s
yaa ben daha yeni üye oldum da bu oriflame de 100bp sat filan diyo onlar ne demek acaba bi de ankaradaki oriflame yeri neresi eskiden maltepedeymiş ama kaldırmışlar nereye taşındı acaba
ürünlerim geldi bugün
yaa ben daha yeni üye oldum da bu oriflame de 100bp sat filan diyo onlar ne demek acaba bi de ankaradaki oriflame yeri neresi eskiden maltepedeymiş ama kaldırmışlar nereye taşındı acaba
yaa ben bu kargoya para ödemek istemiyorum sadece kendime alacağım için nasıl olacak bu yaa üye olmasaydım keşke
eğer 150bp lik sipariş girerseniz kargo ücreti ödemezsiniz.
ya da 150bp yapamazsanız 729000 nolu ÜCRET SIFIRLAMA KODU nu girersiniz. size o ay ücret sıfırlama ürünü ne ise (ruj, el kremi, ayak kremi, saç kremi vb.) 7tl karşılığında gelir. boş yere kargo ücreti vermek yerine ürün almış olursunuz. onu da satarsınız ya da kullanırsınız..
çok soru soruyorum ama bi de oriflame kıllanma yapıyo diyorlar kime söylediysem öyle dedi siz hiç böyle bişey duydunuz mu bir de ben geliş fiyatını nasıl hesaplayacağım ki mesela avonda 3/4 ü alınırdı öyle hesaplanırdı burda böyle bişey var mı acaba bilen yardım edebilir mi
yeni ışıltılı dudak parlatıcı var 2 rengi var
başka bir tane %65 indirimli var 3 rengi var
senin istediğin gibimidir bilmiyorum.
kıllanma yapmıyor, aksine ben de kimseden duymadım böyle bir şikayet. % 30 kar oriflame de yani satış fiyatından galiba %21 düşerek hesaplıyorsun. malesef ki avon kaar kar yok. ama emin ol çok daha kaliteli.
kataloğu gördüm bugün :))
yardımın için teşekkürler...
avondan daha karlı bence... :enbuyukkk:
16685-North For Men Parlamayı Kontrol Altına Alan Krem
16686-North For Men Göz Çevresi için Üçlü Etkili Balm
16687-North For Men Yaşlanmaya Karşı Etkili Krem
Bu üç ürün hakkında kullananlardan bilgi almak istiyorum. müşterime tavsiye edebilirmiyim işe yarar mı?
göz çevresi için etkili balm gözaltı morluklarınada iyi gelir mi?