- 13 Mart 2015
- 193
- 124
- 103
- Konu Sahibi minel axsxk
- #9.301
Oriflame bana daha sıkıntılı geldi ya :)
Neden öyle geldi?
Avonla ne farkları var mesela ben de onu merak ediyordum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oriflame bana daha sıkıntılı geldi ya :)
Neden öyle geldi?
Avonla ne farkları var mesela ben de onu merak ediyordum.
Avon daha basit ve anlaşılır, oriflame bana çok karışık geldi. Tam olarak anlayamadığımdandır belki. Bir de avonun ürünleri çok daha fazla oriflame de öyle göremedim belkide avona alıştığım için yabancılıyorum bilemiyorum
Evet bunu bende biliyorum çoğu insan da bu nedenle oriflame almak istemiyor. Avona göre pahalı ama bariz bir ücret değil bence 5 10 tl felan oynuyor aradaDoğrudur ben de bilemiyorum avonu o yüzden yorum yapamiyorum. Ama su bi gerçek oriflame fiyatları her zaman avondan daha pahalı oluyor, bunun kaliteyle bi alakası var mi bilmiyorum ama oriflame kullanırken daha guvenilir hissediyorum.
oriflame 50 yıllık bir isveç firması ve isveç doğallığı ile ünlü 160 bilim adamının ararştırmalar yaptığı bi argesi mevcut cilt bakımında çok başarılı.. ağırlıklı cilt bakımı üzerine çalıştığından dolayı ıvır zıvır çin üretimi bi sürü ürün mevcut değil olmamalıda zaten. ben 15 yıldır oriflame ile çalışan bi direktörüm. oriflame çok büyük bi iş fırsatıdır hem yapılabilirliliği kolay hemde network sistemine sahiptir. üste iyide bi direktöre bağlıysanız her konuda yardımcı olunur ve ürün eğitimi verilir...yani şahsen avonla oriflame i kıyaslama yapmak çok yanlışEvet bunu bende biliyorum çoğu insan da bu nedenle oriflame almak istemiyor. Avona göre pahalı ama bariz bir ücret değil bence 5 10 tl felan oynuyor arada
Kıyaslama yapmadım, yapmam da. Sadece avondan sonra bana alışılmışın dışında geldiği için karışık buldum dedim hepsi bu.oriflame 50 yıllık bir isveç firması ve isveç doğallığı ile ünlü 160 bilim adamının ararştırmalar yaptığı bi argesi mevcut cilt bakımında çok başarılı.. ağırlıklı cilt bakımı üzerine çalıştığından dolayı ıvır zıvır çin üretimi bi sürü ürün mevcut değil olmamalıda zaten. ben 15 yıldır oriflame ile çalışan bi direktörüm. oriflame çok büyük bi iş fırsatıdır hem yapılabilirliliği kolay hemde network sistemine sahiptir. üste iyide bi direktöre bağlıysanız her konuda yardımcı olunur ve ürün eğitimi verilir...yani şahsen avonla oriflame i kıyaslama yapmak çok yanlış
75 puanda kargo ücretsiz tatlım. 2 arkadaşına ürün tavsiyesinde bulunsan 75 puan senin ihtiyaçlarınla beraber dolaray yine mi el kremi ya... bıktım kargo sıfırlama ürününün el kremi olmasından. zaten az kullandığım bir şey el kremi. uzun bir aradan sonra geçen ay alışveriş yaptım ve kargo ürünü rujdu, rengini falan da çok beğendim. ama 7-8 liralık kargo ürününün el kremi olması çok gıcık bir şey.
Ne sorun varsa sorabilirsin canım bende yeniyim ama kavradım bayağı bu işi :)Merhaba bana ulaşabilir misiniz? Bende temsilci olmak istiyorum. Nasıl bir yol izlemem gerekir kızlar?
Merhaba bana ulaşabilir misiniz? Bende temsilci olmak istiyorum. Nasıl bir yol izlemem gerekir kızlar?
Merhaba arkadaşlar. Ben de oriflame satışı yapmak istiyorum fakat çevreye açılamıyorum sizler nasıl başarıyorsunuz?
1 sene dolmak üzere.. Okuyordum geçen sene daha iyi satış yaparım diye düşündüm ama olmadı. Okul bitince evde, apartmandakilerden başlarım diye düşündüm yine olmadı, beceremedim.günaydınlarr. ürünleri ne kadar iyi tanır ne kadarını kullanırsan o kadar rahat tavsiye eder ve satış yaparsın. ne kadardır danışmansın. ilk önceleri yakın çevren akrabalar en yakın arkadaşların. doğru ürünleri doğru kişilere verdikçe memnuniyet mutlaka tavsiye getirir
1 sene dolmak üzere.. Okuyordum geçen sene daha iyi satış yaparım diye düşündüm ama olmadı. Okul bitince evde, apartmandakilerden başlarım diye düşündüm yine olmadı, beceremedim.