- Konu Sahibi minel axsxk
- #9.341
silkin el kremibu ayki kargo sıfırlama ürünü nedir, bilen var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
silkin el kremibu ayki kargo sıfırlama ürünü nedir, bilen var mı?
15 yıllık bir oriflame danışmanıyım ben. 1 yıldırda direktörüm. ve oriflame i tek geçerim. kota yok ürün kalitesi güzel. pirim sistemi süpr kazandırıyorbende şuan avon temsilciyim ama bıktım artık oriflame nasıl kızlar
Merhaba Hanımlar ben ödeme yapmayı hatırladığım günden üç gün önce icraya verilmişim oriflamede üç yıllık bir üyeyim ilk defa böyle bir gecikme yaşadım acaba icra dosyasını kapatinca tekrar danışmanlık yapabilir miyim konuyla ilgili bilgi sahibi olan hanımlardan mesaj bekliyorum
Teşekkür ederim canım. Tekrardan bir işlem yapmam gerekiyor mu peki dosya kapanincason ödeme tarihinden 90 gün geçtiği takdirde icra işlemi başlıyor canım borcunu sıfırladığındada danışmanlığa devam edebiliyorsun
Ben varım Canım hem kullanıcı hem satis temsilcisi yi.myok mu kk 'da oriflame ürünlerini kullanan yada temsilcisi olann??:1no2:
ORIFLAME çok çok iyi uye olmalısınbende şuan avon temsilciyim ama bıktım artık oriflame nasıl kızlar
MERHABAA BEN ORİFLAME DANIŞMANI DENİZ HERKESİ İNSTAGRAM SAYFAMA BEKLERİM 2016 OCAK AYINA ÖZEL TÜRKİYENİN HER YERİİNE ÜCRETSİZ KARGO :)selam kızlar ben 6 aydır oriflamedeyim ürünlerini begeniyorum.Ürünlerin hepsini deneyemedim çünkü her ay farklı yeni ürünller çıkartıyorlar.
bu topicte kullanıp memnun kaldığımız yada kalmadığımız ürünleri kullananlardan ya da satış temsilcilerimizden ögrenmek olsun ve resim de ekleyelim
ayrıca gelen hediyelerimızi de resimli olarak paylaşabilirizz.Ne dersiniz hem fikir edinmiş oluruz.
katılımlarınızı bekliyorum canlarımma.s.