- Konu Sahibi minel axsxk
- #9.261
kızlar üyelere indirim sayfaları bi harika bu ay...
Ayy neler var cok merak ettim ya bgn yapiliyo uyeligim sabirsizlaniyorumm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar üyelere indirim sayfaları bi harika bu ay...
benim temsilci oriflameye üye olan heryerden alt ekibini rahat kurabilir bu ay ücretsiz üye olabilir.yok mu kk 'da oriflame ürünlerini kullanan yada temsilcisi olann??:1no2:
iade derken hasarlı ürün falan varsa kargoyla yolluyorsunuz faturanın ikinci sayfasını alın alt tarafını imzalayın yurtiçi kargoya verin onlar iade eder..ama para iadesi oriflame sitesinden iskonta olarak yansıyor mesedla ürün 10 tl mart ayında yapacagınız alış verişte 10 tl ürün indirimi iskontanızdan karşılanıyor..hesabınıza postaneye degilde iskontaya yansıyor..Daha once iade yaptiniz mi bana ayrintili bi sekilde anlatabilirmisinz
ve faturaya iade edeceginiz ürünü bulun o kutucugu işaretletin bunuda unutmayın geri verme sebebiniz alerji diyede yazabilirsiniziade derken hasarlı ürün falan varsa kargoyla yolluyorsunuz faturanın ikinci sayfasını alın alt tarafını imzalayın yurtiçi kargoya verin onlar iade eder..ama para iadesi oriflame sitesinden iskonta olarak yansıyor mesedla ürün 10 tl mart ayında yapacagınız alış verişte 10 tl ürün indirimi iskontanızdan karşılanıyor..hesabınıza postaneye degilde iskontaya yansıyor..
malesef ya nasıl oluyokı o sadece uye yaparak mı yoksa uye yaptıgım kısının satısıyla mımart ayında çanta yada saati almaya hak kazananınız varmı arkadaşlar
çanta için 2 üye yapman gerekiyordu ve her ikiside sende 100 bpmalesef ya nasıl oluyokı o sadece uye yaparak mı yoksa uye yaptıgım kısının satısıyla mı
ürünleri tanıdığınızda satış gayet kolaydır. oriflame işinde yaşanabilecek tek sorun sizin oluşturacağınız müşteri profilinde ürünü verip para alamama durumunuz.. yeniyken kişileri tanıyana dek peşin çalışırsanız bu sıkıntıda kalkarnasıl satacagız nasıl üye olacagız ne gibi sorunlar yasabilirim yardımcı olrsanız sevinirim
günaydın canım yaz kampanyaları süper.. seviyen nedir neler yapıyorsunuz.. büyümemi yoksa satış hedeflimi çalışıyorsunBende bir Oriflame üyesi olarak buraya yazayım dedim :) yardımlaşırız hep beraber :)
Her ikisi de aslında :) yani alt üyem yok şimdilik üye bulmaya çalışıyorum :)günaydın canım yaz kampanyaları süper.. seviyen nedir neler yapıyorsunuz.. büyümemi yoksa satış hedeflimi çalışıyorsun
danışman şifrenizi paylaşmadığınız sürece sponsorunuz sizin adınıza siapriş veremez. danışman sayfanızdan takip edersiniz zaten fatura sipariş geçmişiniziMerhaba arkadaşlar birşey danışmak istiyorum bu gün oriflame üye oldum bi danışman sayesinde daha sonra araştırdım ki beni üye yapan danışman haberim olmadan adıma sipariş verebiliyormuş , şimdi bu kişinin benim adıma sipariş verip vermediğini nasıl takip edebilirim haberim olmadan borç olmasını istemiyorum.Zaten kendi ihtiyaçlarım için üye olmak istemiştim şimdi nasılş vazgeçebilirim ve habersiz borç olmaması için ne yapabilirim .
her ay el kremi değilki. mayıs ayında kargo sıfırlama ürünü duş jeliydi bu ayda ruj.. üstelik dışardan aldığınızda twk üründe ödersiniz ofarkıben genelde 60-70 lira civarı alışveriş yapan biriyim. kargo parası açıkçası fazla geliyor. kargo sıfırlama ürününü seçtiğimde ise her seferinde el kremi vermelerinden bıktım. birkaç aydır alışveriş yapmıyorum, soğudum açıkçası. bu kargo ücretine indirim yapmaları gerek bence.
malesef oriflame de böyle bi şey var direktörler vip sayfalarından sizin adınıza sipariş verebiliyor bunun için sayfanızdan sık sık kontrol etmeniz olduğu takdirdede şirkete şikayet edinMerhaba arkadaşlar birşey danışmak istiyorum bu gün oriflame üye oldum bi danışman sayesinde daha sonra araştırdım ki beni üye yapan danışman haberim olmadan adıma sipariş verebiliyormuş , şimdi bu kişinin benim adıma sipariş verip vermediğini nasıl takip edebilirim haberim olmadan borç olmasını istemiyorum.Zaten kendi ihtiyaçlarım için üye olmak istemiştim şimdi nasılş vazgeçebilirim ve habersiz borç olmaması için ne yapabilirim .