- 21 Temmuz 2008
- 17.362
- 54.194
- 1.123
- Konu Sahibi minel axsxk
- #9.241
Oriflame üyesi olmak istiyenlerkazanmak isteyenler indirimli satış için bana msj atabilirsinizz...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşım katolok nerden gelicek sana nasıl üye oldun
üye yapan kişi tüm bu detayları anlatmalı ve soruları cevaplamalı size her konuda yardımcı olmalı ... üye yapıp üstünden para kazanmanın mantığıda yaptığınız üyeyi donanımlı bi hale getirip bilgilendirmekte yatıyorinstagramdan bir temsilci uye yaptı benı kataloğu o göndericek neden buna takıldınız anlayamadım
bana zaten anlattı ancak o kşiyi sorularımla bogmak ıstemedgımden buraya yazmak istedimüye yapan kişi tüm bu detayları anlatmalı ve soruları cevaplamalı size her konuda yardımcı olmalı ... üye yapıp üstünden para kazanmanın mantığıda yaptığınız üyeyi donanımlı bi hale getirip bilgilendirmekte yatıyor
Hanımlar,
sanırım siz topiğin amacını yanlış anlıyorsunuz, bu topik üye toplamanız, reklam veya satış yapmanız için açılmadı, topiğin amacı Oriflame ürünleri hakkında olumlu veya olumsuz karşılıklı bilgi alışverişinde bulunmak, üye olmak isteyenlere üyeliğin avantajları dezavantajları hakkında bilgi vermek.
Lütfen üye yaparım, referans numaram bu, telefonum, satış sayfam şu gibi mesajlar yazmayınız yasaktır.
Bende oriflame temsilcisiyim yaklaşık 5 ay falan ben avon aldim ama hiç kullanmak icimden gelmedi.Sonra daha önceden oriflameyi biliyordum kendim üye olup sponsorumu buldum hem cevreme satiyorum hem eve katki saglamanin mutlulugunu yaşıyorum ürünlerine son derece guvenebilirsiniz çünkü gercekten işe yariyor..Hemen pes etmemek lazim zararda edebilirsiniz her işin riski vardir.Bence pes etmemek lazim bence azmin yarısı basarmak lazim yeter ki isteyin Mevlamdan
Daha once iade yaptiniz mi bana ayrintili bi sekilde anlatabilirmisinzCanim sen ürün sattiginda kargonla birlikte sana fatura kagidi gelecek bu fatura katogdan fiyatin dan degilde indirimli yani geliş fiyatindan kesiliyor..mesela katolog fiyatindan 150 tl aliş veriş yaptilar asıl tutar 100 tl sen 150 tl arkadaş cevrenden alirken 50 tl kendin alip 100 tl bankaya yatiriyorsun hem 100 bp puan yaparsan hos geldin paketinden de yararlanip o ürünü 40 veya 50 tl satsan kazancin daha cok çoğalıyor 125 bp puan yapsan katkat kazan programi var mesela bu ay maskara cantasi vardi diger ay el blandiri vardi bunun gibi..