- 19 Aralık 2012
- 1.765
- 206
- 123
- Konu Sahibi minel axsxk
- #9.201
kayıt kampanyası çok güzel bu ay nedir bu ayki hedefiniz şu an hangi seviyedesiniz
Siz geçmişi okumuyorsunuz heralde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kayıt kampanyası çok güzel bu ay nedir bu ayki hedefiniz şu an hangi seviyedesiniz
bilakis çoğunu takip ediyorum.. 2 ay öncesi yeniden başladığınızı söylemişsiniz fakat seviyeniz veya hedefinizle ilgili bi şey görmedim.. 2 ayda üst danışmanlığa kadar yükselenler varSiz geçmişi okumuyorsunuz heralde
bilakis çoğunu takip ediyorum.. 2 ay öncesi yeniden başladığınızı söylemişsiniz fakat seviyeniz veya hedefinizle ilgili bi şey görmedim.. 2 ayda üst danışmanlığa kadar yükselenler var
evet mümkün arkadaşım.Kizlar ben bankaya yatirmak degilde direk oriflame hesabina eft yapmak istiyorum mumkun mu hesap numarasi var mi ??
Bir sey daha sorucam hosgeldiniz programindaki kremler isime yaramiyor almasam ikinci adimi alabiliyomuyum
100 bp yaptim ama kremler isime yaramaz ilk adimi satin almayip ikinci adimi alabiliyorum yani volareyi istiyorum cunku
Kızlar selam mutlu alışverişler
Oriflame de internetten kredi kartıyla ödemede cep tel onayı istiyor mu bilgisi olan var mı?
kredi kartımın kayıtlı olduğu cep telefonu no bana ait değil çünkü ona göre alışveriş yapıcam da
Katalog kapanisi ne kadar suruyor hala acamiyorum siteyi[/Q
12 den önce açılmaz arkadaşım bende kat kat kazanı kampanyaları falan merak ediyorum.. ocak ayını çok iyi kapattım devamının iyi gitmesi için şubat ayı kampanyalarınında süper olması lazımm.. hele kayıt ücretsiz olursa bana direktörlüğü getirir...%18 hiç beklemediğim bi seviyeyidi ocak kampanyaları
Sen sor bildiklerimizi cevaplariZkızlar merhaba orıflame satıs temsılcıısı olmak ıstıyorum ama bazı sorularım var cewaplayabılecek bı arkadas varmı ? avondan daha rahat oldugunu duydum orıflamenın