- 2 Ekim 2010
- 1.770
- 78
- 363
- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #9.061
rica ederim canım :) Oriflamede kozmetik ürünlerinde Giordani'den şaşma.... Parfümlerden danışmak istediğin olursa yine sorabilirsin...
ben de bu ay More by Demi pink drama ruj ve tırnak bakım cilası aldım. fena değiller gibi...
yeni bir parfüm vardı ismini unuttum
çilekli gibi birşey diyordu 30 ml 19 liraydı
hoşuma gitmişti ama parfümde çok tutucu olduğum için cesaret edemedim ya
canım 20 yaş ve altındaysan, şekerli meyveli yazlık bir koku istiyorsan evet olabilir. Edt olduğu için kalıcı değil ama yazın zaten kokular pek kalıcı olamıyor...
Ben Eclat weekend öneririm Mayıs ayında. Tam bir bahar parfümütüm genç kız ve genç kadınlara öneririm... Tabii çiçek meyve karışımını seviyorsan bunu da sevebilirsin...
21 yaşındayım ve şekerli meyveli şeyleri pek sevmem
çiçeksi pudralı kokular hoşuma gider
avonun incandessence kullandığım tek parfüm
hımmm anladım seni :) o kokuyu bi ara uzunca süre kullandım, ki uzun süre bir şeyi pek kullanamıyorum. Oryantal çiçeksi parfüm seviyorsun...
Paradise Edp'yi kesinlikle öneririm o zaman! Cildim dışımda saçlarıma falan da sıkıyorum. Herkes fark ediyor ve bayılıyor bu kokuya. Dediğin gibi çiçeksi ve pudralı :)
Eclat weekend'ın ve Divine 'ın da roll on parfümü mayısta indirimde, bence onu da alıp deneyebilirsin
Precious Moments eCLAT WEEKEND MÜKEMMEL İKİ KOKU PARADİSE BAHARATIMSI. :)
Paradise bende Çiçek-pudra-misk kokusu şeklinde tenime yansıdı. Tabi tene göre değişebilir :) Eclat Weekend deyince aklıma Nisan ve Mayıs ayları geliyor
arkadaşlar şu %3 %6 ünvanları ne işe yarıyor ben bu ay %3 olmuşum yani ne demek
Kizlar acil yardiminiza ihtiyacim var gecen ay oriflame uye oldum takim liderin kayit ucreti odememem icin ilk siparisimi kendisi girmesi gerektigini soyledi ban sen gir bekle gonderme dedi bende girdim bekledim sonra bendwn urunlerin kodlarini istedi girdi gonderdi simdi fatutamda butun siparislerim ikiser tane ve fazladan urunler girilmis gozukuyor ayrica kayit ucretide var kargoyu almadim ne yapmam lazim
Arkadaşlar demin sipariş verirken yanlışlıkla kredi kartıyla ödeme yerine vadeli ödemeyle yaptım.
Hemen sipariş iptali istedim ama iptal olmuş mudur akşama siparişimi yeniden girsem sorun çıkmadan düzgün girdiğim siparişim gelir mi??
k.kartı ile ödeme yapmak daha mantıklı bencede sonradan yatırmak sıkıntı oluyo. bide ben ıgdır da yaşıyorum ürünler sipariş verdikten kaç gün sonra elime gelr sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?