- 26 Şubat 2009
- 2.523
- 35
- 683
- Konu Sahibi minel axsxk
- #9.021
kızlar fatıralaranızı hangi bankdan yatırıosnz ben en masrafsızdr die akbanka gittim 3 lira masraf aldılar bide kargo sıfırlama ürünü oda 9 lira tam 12 lira zarar ettim neye yaradı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar fatıralaranızı hangi bankdan yatırıosnz ben en masrafsızdr die akbanka gittim 3 lira masraf aldılar bide kargo sıfırlama ürünü oda 9 lira tam 12 lira zarar ettim neye yaradı
dediğiniz gibi bir uygulama yok oriflame'de sadece 150 bp ye verilen ürülen ürün var. ancak siparişi çok olanlar bir yakınlarının adına kayıt açıp siparişlerinin bir kısmını ordan veriyorlar bu şekilde kampanyalardan iki kez faydalanıyorlar.
ziraat atm den ücretsiz yatırabilirsiniz.
Mrb arkadaslar oriflame e uye olmak icin ne yapmam gerekli uyelik ucreti ne kadar bide oriflame yapan baska bisey yapamiyormus diye bisey duydum dogrumu acaba
bayanlar oriflame danışmanıyım. üye olmak isteyen varsa yardımcı olabilirim.
arkadaslar 1saat sonra ziraat atmsinden ödeme yapsam yarın düşer mi
ziraat hemen düşüyor.
dusup dusmediğini nasıl anlarız
kızlar bende satış temsilcisiyim eğer satış temsilcisi olmayı düşünen varsa benim danışman kodumla kayıt olabilirler sadece ürün almak isteyen olursa hatayda okuyorum kampüs civarındaki arkadaşlara ürün getirebilirim
Kızlar oriflame Love Potion parfümünü kullanan var mıdır? Bu mevsime ağır kaçar mı?