- 29 Ağustos 2008
- 4.086
- 614
- 448
- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #9.041
yeni çıkan kajal kalemlerden sipariş ettm
kullanıp memnun kalan var mı?
resmide bu
Eki Görüntüle 1049954
siparişlerimi vermiş bulundum yaaarkadaşlar size bir üründen bahsetmek istiyorum yeni sipariş ettim ve kargom geldi hemen açıp denediğim iki adet ürün biri The ONE Colour Impact Krem Göz Farı, hayatımda gördüğüm en güzel göz farı kremsi gibi duruyor ama krem değil elinizde toz gibi kalıyor ve gözdeki durusu ve verdiği renkler inanılmaz, ben denemek için bir adet sipariş etmiştim fakat şimdi bütün renklerini sepetime ekledim. mutlaka ama mutlaka tavsiye ediyorum. pişman olmayacak ve bana dua edeceksiniz hatta :)
ürün bu
Eki Görüntüle 1058053
ayrıca ;Soft Diffuse Toz Eye Liner dan da bahsetmeden geçemem onun da kahverengi olanını verdim diğer iki rengi de sipariş vereceğim çünkü tam olarak benim gibi likit sürme özürlü olan kişilere göre yapılmış birşey ve likit gibi durmayıp buğulu göz makyajı yapmanızı sağlıyor. onun da resmi aşağıda yüzde yüz tavsiye ediyorum..
Eki Görüntüle 1058055
kızlar sayfa 30daki makyaj için fırça seti var ya onu almayı düşünüyorum
içinde baya çok şey var gibi gözüküyor ve de fiyatı uygun. kötü müdür acaba fırçalar
pudra ve allık fırçasına ihtiyacım var. tek tek alırsam pahalıya gelecek.
birde sayfa 31deki allıklardan almak istiyorum. koyu buğday hatta esmerim diyebilirim.
hangisi uygun olur rose yazana benzer allığım var.peach olanda ışıltılıymış.ışıltılı olanları sevmiyorum
fresh pink uygun mudur sizce esmer tene
canım o ürünler fırçalar pek iyi değil diye biliyorum... dökülme yapıyor ve sert demişlerdi... Allık olarak Giordani en kalitelisiDiğerlerini önermem...
sağol canım sayende boş yere para harcamamış oldum
hindistan cevizli tender care sipariş verdim bu ay sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?