- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #8.601
borcun bir kısmını bankadan yatırıp kalanı kartla ödeyebilirsiniz
Arkadaşlar bu marttaki kat kat kazandaki Eclat Weekend Edt bayan mı yoksa erkek parfümü mü Wonder linerle fotoğrafı olan kokusu nasıl?
Teşekkür ederim canım bayılırım pudramsı hafif kokulara o zaman kesin beğeneceğim. Optimals set nasıl faydalı oluyormu hiç kullanmadığım için soruyorum ben 3D nin maske arındırıcı ve kremini kullanıyordum inşallah bu optimals da iyi olur.Bayan parfümü.. çok güzel pudarmsı bir koku
arkadaşlar yeni çıkan amber elixir night'ın kokusu nasıl eğer güzelse ona göre siparişime ekleyeceğimde.
normalde amber elixir'i pek beğenmiyorum bayık bir kokusu var eğer bu da öyleyse hiç sipariş etmeyeyim diyorum.
bana bu parfüm hediye geldi çok güzel kokusu var nisan katologunda erkek eclat indirimdeArkadaşlar bu marttaki kat kat kazandaki Eclat Weekend Edt bayan mı yoksa erkek parfümü mü Wonder linerle fotoğrafı olan kokusu nasıl?
Arkadaşlar nisan katoloğundan Erkekler için hangi parfümü önerirsiniz kalıcı çok güzel kokan eşime hediye alacağımda en güzeli olsun istiyorum.
katılıyorum ben sevgilime aldım____________________Excite_______________________
Merhaba arkadaşlar! Benim bir sorum olacak. Nisan kataloğunda 146. sayfa da kısa süre için bir parfüm var. Orda ücretsiz saip olabilme imkanının cevabı danışmanınızda diyor. Nasıl oluyor ki anlayamadımbilen varsa yardımcı olsun lütfen :s
____________________Excite_______________________
kızlar size birşey danışmak istiyorum
Ben şu avon temsilcisiyim ama sadece arada kendi ihtiyaçlarımı, ya da bir yakının ihtiyaçlarını alıyorum, kar falan etmiyorum yani, o amacım da yok zaten ,sadece bana daha uyguna geliyor :)
Oriflame'den de beğendiğim bazı şeyler oluyor, özellikle parfümleri ve bazı fırça ve setleri denemek istiyorum.
Sizce temsilciliğe başlamalı mıyım, yoksa daha zararıma mı olur?
kayıt ücreti olsun, temsilciliğimi kaybetmemem olsun ne yapmam gerekiyor hiç bilmiyorum.
Sizlerden fikir ve bilgi almak istedim ^^
Merhaba, nisan ayı boyunca oriflame üyelik ücreti sadece 1TL ve sipariş versen de vermesen de 1 sene boyunca temsilciliğin devam ediyor. Eğer nisan kataloğunda beğendiğin şeyler varsa kendin üye olur ödemeni de danışman fiyatından yaparsın. Bakarsın annen-kardeşin yakın arkadaşlarından sipariş veren olur o zamn kargo ücreti bile ödemene gerek kalmaz...
Seninle aynı tereddütleri yaşadım ve ani bir kararla üye oldum geçen hafta. Daha detaylı bilgi istersen yardımcı olmaya çalışırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?