- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #8.621
çok teşekkürler cevapların için :)O zaman bende olacağım ^^ Tek olay nerden nasıl üye olunduğunu bulmak kalıyor,sanırım buralarda oriflame satan birilerini bulup onlara kayıt yaptırmam gerekiyor
ben oriflame'in tr.oriflame.com sitesindeki online kayıt formundan üye oldum beni otomatik olarak bir liderin ekibine atamışlar... sen de aynı şekilde üye olabilirsin. benim üyem olmanı isterdim ama ben istanbulda yaşıyorum ve sanırım buradan üye eklemeye de izin vermiyorlar maalesef...
hemen online kayıt oluyorum bende o zamantekrar teşekkürler,bende üyen olmak isterdim ama izmirde yaşıyorum
bu arada kayıt oldum an itibariyletek sorunum şu hoşgeldiniz programı 1. adımı tamamlayamazsam,ama ikinci seferinde ikinci adımın gereklerini tamamlarsam yine de artık 2. adım fırsatından yararlanamayacak mıyım şimdi
Merhaba bende izmirdeyim şirinyere yakın oturuyorum :)) hayırlı olsun
merhaba teşekkür ederim ^^
gerçekten mi bende şirinyerde oturuyorum vergi dairesi civarında
Canım kime bağlısın direktörün kiim
kızlar oriflame'in amber elixir ve elixir night'ını merak ediyorum.
kimileri ağır demiş, kimileri hafif demiş. ben de şöyle sorayım bari :) bir dancing lady, little black dress hafifliğinde mi? yoksa bir avon far away ağırlığında mı bu koku? ilk oriflame parfümüm olacak. avon'da hayal kırıklığına uğradım. bu kez uğramak istemiyorum
sanırım direktörüm bu bayan : ayşin eker /direktörün karşısında :22684 yazıyordu :)
herşey çok değişik,inceliyorum anlamaya çalışıyorum
ilk seferinde sanırım sırf kendime sipariş vereceğim çünkü elimde katalog yok başkasına verebileceğim :26:
100 bp yi de göremem ben
bu arada kayıt oldum an itibariyletek sorunum şu hoşgeldiniz programı 1. adımı tamamlayamazsam,ama ikinci seferinde ikinci adımın gereklerini tamamlarsam yine de artık 2. adım fırsatından yararlanamayacak mıyım şimdi
sanırım direktörüm bu bayan : ayşin eker /direktörün karşısında :22684 yazıyordu :)
ilk seferinde sanırım sırf kendime sipariş vereceğim çünkü elimde katalog yok başkasına verebileceğim :26:
100 bp yi de göremem ben
100 bp yi de göremem ben
http://tr.oriflame.com/catalog-images/product/global/12426_1.png bu farı nerden alabilirim oriflame nin yeni kataloglarında artık yer almıyo
çevrene, ailene satabileceğin ucuz şeylerden 100bpyi tamamlayabilirsin ilk siparişimi ben de senin gibi internetten bakıp kendim için verdim ama aldıklarımın yarısını kardeşim ve annem aldı :) diğer yarısını da vermemek için direndim :))
Sipariş verdiğinde bu ayın ve önümüzdeki ayın 1er adet kataloğu zaten ücretsiz siparişine eklenecek böylece ay bitmeden 2. siparişini bile verebilirsin.
Hatta sırf katalogların gelsin diye 100bp altında sipariş verip içine bir de kargo sıfırlama ürünü eklersin. adrese teslim kargo 7tl ama sen kargo sıfırlama ürünü (8tl) sepete ekleyip kargo parası ödememiş oluyorsun...bu ayki sıfırlama ürünü yanlış hatırlamıyorsam şu linkteki ürün:
13644 Essentials Fairness Losyon - Oriflame cosmetics
yalnız kargo sıfırlama ürün kodunu hatırlamıyorum, ihtiyacın olursa herhalde direktörün bilgi verecektir...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------çevrene, ailene satabileceğin ucuz şeylerden 100bpyi tamamlayabilirsin ilk siparişimi ben de senin gibi internetten bakıp kendim için verdim ama aldıklarımın yarısını kardeşim ve annem aldı :) diğer yarısını da vermemek için direndim :))
Sipariş verdiğinde bu ayın ve önümüzdeki ayın 1er adet kataloğu zaten ücretsiz siparişine eklenecek böylece ay bitmeden 2. siparişini bile verebilirsin.
Hatta sırf katalogların gelsin diye 100bp altında sipariş verip içine bir de kargo sıfırlama ürünü eklersin. adrese teslim kargo 7tl ama sen kargo sıfırlama ürünü (8tl) sepete ekleyip kargo parası ödememiş oluyorsun...bu ayki sıfırlama ürünü yanlış hatırlamıyorsam şu linkteki ürün:
13644 Essentials Fairness Losyon - Oriflame cosmetics
yalnız kargo sıfırlama ürün kodunu hatırlamıyorum, ihtiyacın olursa herhalde direktörün bilgi verecektir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?