- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #8.481
slm kızlar bir sorum olacaktı ben avona yeni üye oldum takımöncüm beni bugün aradı siparişlerini topla bana ver dedi ee avondan bana msjda gelmedi temsilci numaram nerde dedim bugün yarın gönderirler dedi ikinci ayında istersen netten yapabilirsin ilk siparişlerimi takımöncümememi verecem ha bide bana 150 lira üstü yap parfüm kazanacan dedi ee benimde siparişlerim var ee nasıl indirimden yararlanacam bide ben katalog fiyatı üzerindenmi 150 olcak nasıl olacak şimdi ben ne yapmalıyım yardım edermisiniz????
oriflame temsilcisi arkadaşalar ; ben netten bi arkadaşım aracaılığıyla bi kadınla tanıştım orfilama sponsoruymuş beni üye yaptım önceleri çok hevesliydim ilk bi kaç ay satıl yaptım kadınla face den konuşuyorduk hep
sonra satış yapamdım 1-2 ay kadın bana çok baskı yapıyor sinir oluyorum. emir altında çalışmak isteseydim gider bi işe girerdim bu ne yaa niye olmadı niye yapamdın bi sürü psikolojik baskı hayret bişey tüm sponsorlar böyle mi yahu
sanane be kadın ister yaparım istemezsem yapmama oriflam bana bu hakkı tanımış ne zorlayıp duruyon ayy napcam hergün fırçalıyo kibarca benii
Wellness ürünlerini bende çok beğeniyorum ve çok memnunum gerçektende. güzel ilerliyorsunuz sizin adınıza çok mutlu oldum :))Günaydın kızlar :) dün kargom geldi bu ay wellness çilekli söyledim merak etmistim dün denemek için akşam yemeği öncesi içtim müthiş tok tutuyor :) ama diyetisyenim bu hafta özel bir diyet verdiği için kullanmaya haftaya başlıyorum :) tek sıkıntım rengi katalogdan daha koyu sıkma amasya elması gibi duruyorama tadı süper shaker aldım saklama kabı söylemeyi unutmuşum :):) ama onda da saklanıp taşınır yani :)
bu arada danışman indirim kataloğundaki amazonia parfümlerden söyledim iki çift bayan kokusuna bittim yaa :) testerlar da geldi artık çok rahat sipariş alacagim :)
Sanırım internetten kayıt oldunuz.. bilgi akışını direktörünüzle sağlamanız sizin için daha sağlıklı olur.Merhaba Arkadaşlar bende oriflame ailesine bu hafta yeni üye oldum ekip başımızla ayrı şehirlerdeyiz acaba kaç tl alışveriş yaparsam kargo ödemem. Ayrıca % seviye atlamak için ne yapıyorsunuz kaç üye yapmak kaç tl lik alışveriş yapmak gerekli çevremde bu işten ciddi güzel gelir sağlayan kişeler var püf noktalarını anlatmıyorlar bu yüzden bu forumla yeni karşılaştım sizlerden bilgi almak istedim.
Sizi fırçalamaya ve zorlamaya hakkı yok yardımcı olmak istiyorsa bunu insan gibi yapacak yapamıyorsanız zorlamanın alemi yok..karşılıklı konuşup sorunu çözmenizde fayda var..oriflame temsilcisi arkadaşalar ; ben netten bi arkadaşım aracaılığıyla bi kadınla tanıştım orfilama sponsoruymuş beni üye yaptım önceleri çok hevesliydim ilk bi kaç ay satıl yaptım kadınla face den konuşuyorduk hep
sonra satış yapamdım 1-2 ay kadın bana çok baskı yapıyor sinir oluyorum. emir altında çalışmak isteseydim gider bi işe girerdim bu ne yaa niye olmadı niye yapamdın bi sürü psikolojik baskı hayret bişey tüm sponsorlar böyle mi yahu
sanane be kadın ister yaparım istemezsem yapmama oriflam bana bu hakkı tanımış ne zorlayıp duruyon ayy napcam hergün fırçalıyo kibarca benii
Merhaba Arkadaşlar bende oriflame ailesine bu hafta yeni üye oldum ekip başımızla ayrı şehirlerdeyiz acaba kaç tl alışveriş yaparsam kargo ödemem. Ayrıca % seviye atlamak için ne yapıyorsunuz kaç üye yapmak kaç tl lik alışveriş yapmak gerekli çevremde bu işten ciddi güzel gelir sağlayan kişeler var püf noktalarını anlatmıyorlar bu yüzden bu forumla yeni karşılaştım sizlerden bilgi almak istedim.
oriflame temsilcisi arkadaşalar ; ben netten bi arkadaşım aracaılığıyla bi kadınla tanıştım orfilama sponsoruymuş beni üye yaptım önceleri çok hevesliydim ilk bi kaç ay satıl yaptım kadınla face den konuşuyorduk hep
Wellness ürünlerini bende çok beğeniyorum ve çok memnunum gerçektende. güzel ilerliyorsunuz sizin adınıza çok mutlu oldum :))
kızlar şubat siparişlerim geldi müşterim rujun rengini beğenmemiş nasıl değişim yaparım birde başka müşteri bir kere kullanmış oda rengini beğenmemiş bende değiştircem diyor. Kullanılan ruj değiştirilmez dedim memnun kalmassan iade var diyordunuz diyor ne yapcam nasıl değişim oluyor acil cevap lütfen puanımda filan düşme yapar mı 125 puan yapmıştım zar zor üff
Alerji yaptı diyerek gönderebilirsiniz. faturada gerekli yerleri doldurmanız gerekiyor. bu konuda sponsorunuzdan veya direktörünüzden bilgi alabilirsiniz. eğer iade işlemleri bu ay içinde gerçekleşirse bu ay puanınıdan düşer doğal olarak tekrar 125 e tamamlamanız için sipariş vermeniz gerekir. iade işlemi önümüzdeki aya sarkarsa önümüzdeki ay - ( eksi ) puanla başlarsınız. ve özellikle kat kat kazanın gelmesi için önümüzdeki ay eksi puanı da tamamlamanız gerekir.
ama biz değişim yapcaz renk tonu değişecek o zaman da puan düşermi
yaa ben bu oriflame i öldrcem yaa... smart susie edt geldi hemen bitmişş hemen!! sadece bu urun ıcın deıl uygun fıyatlı ne gelse stokta yok dioo sıparıs veremıorum bole bıse olamaz yaaa!!! 3-5 adet getırıo heraldee bu ne bole hemen tukenıo ha tukendı stok tedarıgı yap yanı dimi?!! acayıp sinrlenıym suan oriflame e!!:)) bu konuda avonu ornek alsın avonda kalıte sıfır ama ben hıc tukenen urunlere rastlamazdım satıs danısmanyken.... bıdeee şu sipars urunlerini bantlasınn ole gondersın cogusu kutusuz gelıo bantsız falan sankı kullanılmıs gıbı musterılerım benı tanımasa kullanılmıs urun satıo damgası yıcem walla... ayyyy az ozen gosterın yaa oriflame olcn bıdee tüüüüü.:)
iadelerde ödeme nasıl oluyor?
ay eksik sormuşum düzenlemeyide göremedim o yüzden mesaj tekrarı yapıyorum ama yani şimdi ben parfüm sipariş ettim ama görüldüğünden çok küçük geldi ve alanlar beğenmedi iade etmek istediler peki ben iadeyi nasıl yapıcam yani yeni bir kargo geldiğinde onu görevliye teslim etsem yinede kargo ücreti odemiş olur muyum?:26:
stok konusunda kesinlikle haklısınız. ambalaj konusuna gelince oriflame doğaya dost politikası sebebiyle ambalaj kullanmıyor. alan insanlara bunu söylemelisiniz. sonuçta koskoca şirket kullanılmış ürün göndermez insanlar bunu öğrenmeliler. ama ambalaj olsa iyi olurdu :)
uzun suredr oriflame dansmanlıgı yapıorum bılıorum polıtaksnı kullandgı kımyasallara kadar,cok kalıtelı buldgumdan kendımde kullanıorum ii de satıs yapıorum ama ambalajda cewre polıtıkasını uygulaması oriflame prestjnı dusuruo sadece madem oyle bı suru naylon poset yolluolar onları da yollamısınlar bu ne pehız derler adama...soncta tanımadgm ınsanlara da satıs yapıorum we herkse ayrı ayrı polıtakadan bahsetmek ımknszz. stick yda lıkıt rujlarda ozellıkle kucuck bı bandrol kucucukk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?