- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #8.501
Oriflame uye olurken nasil olur diyordum onceleri kendi ihtiyaclarım icin uye oldum daha sonra. Bir baktım ki iyi gelir getiriyor ürünlerinden memnun kaldım gercekten cok guzel ürünleri kaydolmak isteyen arkadaslara yardımcı olabilir sonuçta bı deneyin kaybedicek bişeyiniz yok arkadaslar bende ne kadar kazanabilir insan demiştim ama şimdi cok iyi kazançlar elde ediyorum
Oriflame dan Maaş Alan Arkadaşlarımız %kaç yükseldilerki ? İyi bi gelir getirmek için..
Oriflame dan Maaş Alan Arkadaşlarımız %kaç yükseldilerki ? İyi bi gelir getirmek için..
Maaş almanız için %12 seviyesine gelmeniz lazım
ben %15 seviyesindeyim maaşım 450 lira bu ay 18 olacağım gibi görünüyor %18 olduğumda 800 lira olacak
Saboli çok güzel çalışıyormusun? Kaç tl lik satış yapabiliyorsun muhakkak alt ekibinde üyelerin vardır kaç üyen var? Ben çalıştığım için çok fazla satış yapamıyorum çalıştığım kurumda katolog göstermek yasak sadece çok samimi arkadaşlarıma verebiliyorum inşallah bende sizin seviyenize ulaşabilirim..
Evet 4-5 aydır çalışıyorum direktörümün desteğiyle geldim elbette tek başıma değil.. bu işte sponsor ve direktör desteği çok önemli çünkü..
sadece 125 puanlık satış yapıyorum primimi alabilmek için oda. sürekli kayıt.. çok kayıt..kişisel ve grup adına kayıt ..
150 kişiye yakın üyemiz oldu inşallah dahada çoğalacak :13:
Canım Sponsor ve direktör nasıl destek verebilir alt üyesine bilgi verirmisin olmazsa direktörümün yakasına yapışayım bende ayrı şehirlerdeyiz fakat
Desteksiz olmaz bu iş..
Ve tabiki istemek önemli..
nekadar zamandır üyesin canım
Moralim bozuldu bak şimdi ben kendi çabamla bişeyler yapabilirmiyim diye düşünüyordum 2 hafta oldu canım üye olalı ne yapmam gerekli sence teşekkür ederim canım ilgilendiğin için
parfüm alerji yaptı diyerek iade et o zaman ücret almazlar :) faturada gerekli yerleri doldurup yurtiçi kargoya vermen gerekiyor. yalnız dikkat et iade süresi 30 gün. o yüzden kargonun evine gelmesini bekleyip geciktirme sakın. fatura doldurma konusunda sponsorundan veya direktöründe yardım alabilrsin.
Kızlar Mart ayı kataloğunda bulunan amber elixir'in yeni parfümü hakkında ki düşünceleriniz neler. Bn danışman olmadığım için tester şansım falan yok. Normal amber elixirden çok mu farklı ?
Kızlar Mart ayı kataloğunda bulunan amber elixir'in yeni parfümü hakkında ki düşünceleriniz neler. Bn danışman olmadığım için tester şansım falan yok. Normal amber elixirden çok mu farklı ?
katalog arkasındaki kokusuna bayıldım ben almayı planlıyorum :)
Bende bundan bahsetmiştim yani katalogdan koklayan vardır mutlaka diye sordum. Teşekkürler canım bende istiyorum. Gerçi normal amberi pek beğenmiyorum ama farklı olduğunu düşünüyorum
mrb arkadaşlar bi sorum olacak geçen sene kayıt olmuştum oriflame şuan çeyiz için alışveriş yapıcaktımki ne göreyim kayıt yenileme ücreti 7.5 ekliyo en son mart ayında sipriş vermişim napmam gerek biri ilgilense misal o para mecburi ise annemin adına bi hesap açsam sponsoru olarak aynı adres olunca bi sorun çıkarmı lütfen acill yardımmm((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?