- 4 Ocak 2011
- 1.399
- 24
- 118
- 35
- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #7.941
ya ben uye oldum sıparıs vermek ıcın 100bp mı olması lazım ılla nıe sıparıs gıremıoorum ınternetten :S
tşk ederim
ayrıca yeni temsilciyim ekim ayında 1. adımı geçebilmek için sipariş verdim direktörüm saolsun çok uğraştı !.. sırf 1. adımı tamamlamak adına kendime eşime vs. parfüm aldım. 100 bp yi tamamlamak için 120 tl sip. vermem gerektiğinş söyledi bende verdim ürünler geldi. fatursa ödemesi 134 tl !.. yani parfümlerden biri indirimsiz gelmiş ve bunu direktörüm bana söylemdi meğerse 160 tl lik sip. geçmişim haberim yok gelen tüm ürünleri geri göndericem herhangi bir sorun olur mu?
cnm pttden hiç yatırmadm ama faturanla bide kimliğini al yanına, o şekilde ptt gişelerinden ödersn cnm, eğer bulunduğn ilde ing bank varsa ekstra işlem ücreti almadan yatırırsn borcunu
bu kişisel bişeydir tweety, yani demek istediğim 9,90lık bi ürünü kuruşu kuruşunada verebilirsin, 9a da satabilirsn, kar amacın yoksa geliş fiyatı üzerindende verebilirsn.. kar marjın sana ve müşterilerine göre değişir bence
arkadaşlar ben de oriflame yeni üye oldum (ekim de), şimdi benim de yeni üyeler bulmam gerekiyor ve çevremde de böyle işlere ilgi duyan kimse yok. Lütfen üye olmak isteyen arkadaşlar varsa deepslience@hotmail.adresinden ve ya facebook'tan Deep Slience olarak benimle irtibata geçebilirler mi?
merhabalar..
bende yeni üye oldum kargo ödememek için satış limiti nedir
sitesinden baktım biraz ama pek bişey anlamadım nekadar sipariş vermem gerek bana yardımcı olursanız sevinirim
tşk ederim
ayrıca yeni temsilciyim ekim ayında 1. adımı geçebilmek için sipariş verdim direktörüm saolsun çok uğraştı !.. sırf 1. adımı tamamlamak adına kendime eşime vs. parfüm aldım. 100 bp yi tamamlamak için 120 tl sip. vermem gerektiğinş söyledi bende verdim ürünler geldi. fatursa ödemesi 134 tl !.. yani parfümlerden biri indirimsiz gelmiş ve bunu direktörüm bana söylemdi meğerse 160 tl lik sip. geçmişim haberim yok gelen tüm ürünleri geri göndericem herhangi bir sorun olur mu?
Oriflame e yeni kaydoldum, niyetim etrafımda satıcı olmadığından kendi ihtiyaçlarımı kolayca sipariş etmekti. Dün akşam bu saatlerde sipariş girdim, kredi kartıyla ödedim, sayfa dondu. Sontra siparişlerime baktığımda kaydının yapıldığını gördüm ama bugün gün içinde kargoya verilmemiş, yurtiçi kargoda kaydı yok. Ne zaman kargoya verilir, bir sorun mu oldu acaba?:26:
merhaba genelde bir gün içinde kargoya verilmez. bi kaç gün daha bekleyin olmazsa müşteri hizmetlerine bildirirsiniz.
merhaba ben kulübe de oriflame da yeni üye oldum :) müşterilerimi üye yaparsam benim bundan bir kazancım olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?