- 9 Şubat 2007
- 6.965
- 3.485
- 698
- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #7.741
valla bu soru bu forumda sorulamamalı benceöyle hediye falan pek umrumda olmaz sanırım, diyorum ya kendim için üye olucam. o yzden 100 bp yapamam 1 ayda galiba.
İnşallah danışmanım da öyle baskıcı biri olmaz. gelemem öyle şeylere. oh kendi ürünlerimi oturduğum yerden uygun fiyata alıcam ya o güzel.başkasıyla "geldi mi, gelicek mi, ne zaman gelir" muhabbetine girmeden kafam rahat olur.
bi de şey sorucam, avon mu yoksa oriflame m? yani hangisinin ürünleri daha iyi ve sağlıklı?
öyle hediye falan pek umrumda olmaz sanırım, diyorum ya kendim için üye olucam. o yzden 100 bp yapamam 1 ayda galiba.
İnşallah danışmanım da öyle baskıcı biri olmaz. gelemem öyle şeylere. oh kendi ürünlerimi oturduğum yerden uygun fiyata alıcam ya o güzel.başkasıyla "geldi mi, gelicek mi, ne zaman gelir" muhabbetine girmeden kafam rahat olur.
bi de şey sorucam, avon mu yoksa oriflame m? yani hangisinin ürünleri daha iyi ve sağlıklı?
kızlar bana icra kağıdı gelmişti borcu ödeyip icrayı durdurdum sadece avukat parası ve faiz kalmıştı .Faiz işlemeye devamedermi ayrıca beni aramadılar hiç ve yanlış giriş kodu diyo siteye girmeye çalıştığımda
öyle hediye falan pek umrumda olmaz sanırım, diyorum ya kendim için üye olucam. o yzden 100 bp yapamam 1 ayda galiba.
eclat weekend, elvie, elvie white magic, divine (mavisi), giordani white ilk başta aklıma gelen ferah ve ağır olmayan kokular bunlar cnm, numune seti almanda fayda var tatlım ordan daha doğru bi bilgi edinmiş olursun
cvbin için tşk ederim eclat weekend ve love potion aldim temmuz katalogunda divine mavi olanini birde enigma kirmizisi almayi dusunuyorum inş enigma nin yaninda saat hediyeymiş.numune setini almak istiyorum yalniz fiyati ne kadar ve kac numune oluyor bilgin varmi cvp verirsen sevinirim.
kuzucum satıcam parlatıcıları kargo şirketi malesef kıçlarını kaldırmıyorlar götürcem şimdi ağız zaten uyuz oldum bi de taksi parası ver torbaay koyup orda paketletsem dıye dusundum oda
olmaz her halde gelen kutuyla göndercem mecbur
hem temsilciyim hem kazanç sağlamak niyetiyle başladım bu işe,
ancak çalıştığım için biraz sıkıntılı oluyor,
bu işe girmemi sağlayan danışmanım bu aylarda stokholme gidiyor,haset oldum yeminle,
biraz zaman ayırmak lazım ve girişken olmak lazım,
her yeni parfümünü mutlaka deniyorum alıyorum,
aklınıza takılan herhangi bir konu olursa seve seve yardımcı olurum kızlar :)
kozmetik ve bakım en çok para harcadığım husus maalesef :)
kızlar bana icra kağıdı gelmişti borcu ödeyip icrayı durdurdum sadece avukat parası ve faiz kalmıştı .Faiz işlemeye devamedermi ayrıca beni aramadılar hiç ve yanlış giriş kodu diyo siteye girmeye çalıştığımda
sipariş vermediğimiz ay gelecek ayın katalogunu gönderiyorlar mı?
sanırım temmuzda sipariş giremeyeceğim ama bir adet ağustos katalogunu gönderirler mi sadece?
kargomu cuma gonderdım bu hafta 3 kere aradım bugunde aradım hala ıncelemedeymıs bakın dedım sıparısı gırdıgımden berı 12 gun gectı fatura odemesı gelecek ben daha urunlerımı musterılerıme veremedım ne olcak dedım sız gec yatırın bız faızını duserız elınıze ulastıgından ıtıbaren 18 gun sonra yatırırsınız dıyor pek sanmıyorum yıne cepten ödüycem anlasılan cok mağdur oldum bu ay müşterilerim sorup duruyor zaten onlarada mahçup oldum
benimde ürünlerim eksik gelmiş hemde iki tanesiböyle ugras dur of offfff ne yapcam ne etcem bilemedim..
kızlar bence kontrolden geçmiyo ürünler yerleştirilirken... bundan 2-3sip. öncesinde artık benim kolimi kim yaptıysa koliye konan her ürünün yanına tik işareti koymuş, öyle yapsa her çalışan bu kadar karmaşıklık olmazdı bence..
Kızlar Oriflame'da faturanın son ödeme tarihinden sonra ne kadar süreyle faiz biniyor ve haciz işlemleri ne zaman başlatılıyor?
Ben temsilciyim kendim şahsen kullanmadım ama kullananlar cilt renklerinin açıldığını,kararmaların azaldığını söylüyorlar...Zaten fiyat olarak uygun denemeye değer...kız merhaba bu başlıkta bir sürü temsilci var ee en iyi siz yardımcı olabilirsiniz bana
ben kırmızı sivilce lekelerim için essentials fairness serisinin sabun ve kremini almayı düşünüyorum acaba memnun kalan var mı?
kız merhaba bu başlıkta bir sürü temsilci var ee en iyi siz yardımcı olabilirsiniz bana
ben kırmızı sivilce lekelerim için essentials fairness serisinin sabun ve kremini almayı düşünüyorum acaba memnun kalan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?