- 9 Şubat 2007
- 6.965
- 3.485
- 698
- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #7.541
merhaba kızlar birşey sormak istiyorum ben oriflame ecollagen 3d bilyeli kremini kullanıyorum yeni öğrendim o 35 yaş içinmiş benim yaşım daha 26 kullanmayı bırakyım mı ne yapayım yaşımın kremi değişmiş ama göz altlarımı inanılmaz düzeltti
canım 25 den sonra 30 yaş kullanabılırsın eğer göz altında kırısıklık vs basladıysa yoksa devam etme 30 yasına geldın mı ne kullanıcan
ama iyi geldiyse bırakma derim
napıyosun yavrum??nsl gidiyo bakalım azcık muhabbette edelim
napıyım canım aynı değişiklik yok çeyiz forumunda takılıyorum artık
sen napıyorsun şekerim
uuuvvvv hyrdırrrrr kuzum
takılıyorum öyle yaa şimdiden hazırlık yapıyorum canım izmir nasıl yaff çok özledim ben
gel yavrum beklerimizmir şimdiden sıcaklaşmaya başladı vallaha takıl bakalım bende yakında takılmaya başlayacamm inş :13:
gel yavrum beklerimizmir şimdiden sıcaklaşmaya başladı vallaha takıl bakalım bende yakında takılmaya başlayacamm inş :13:
ben ankarada oturuyorum batıkent tarafında oriflame temsilcisi bulamıyorum netten mart kataloğuna baktım ve almam gereken şeyler var
nolur yardım edin
Süpriz paket 1 istemiştim. İçinden;
2 li far
Tırnak cilası kurutucu damla
Ayak ve bacak yorgunluk gideren sprey çıktı.
Kızlar ben yeni üye olmuştum oriflame e ama hiç sipariş alamadım . Yarına kadar sipariş girmem gerekiyor katalog süresi dolacak cünkü. Sipariş girmezsem ne olacak? Üyeliğim iptalmı olur, kayıt ücreti falan ne olacak?
Kızlar ben yeni üye olmuştum oriflame e ama hiç sipariş alamadım . Yarına kadar sipariş girmem gerekiyor katalog süresi dolacak cünkü. Sipariş girmezsem ne olacak? Üyeliğim iptalmı olur, kayıt ücreti falan ne olacak?
oroflame de bu ay nisan mayis bir fircayla uclu kapatici set vardi onu bulamiyorum yaaaa lutfen ses veriiin ariflame temsilcileri...
bence katalog için 1 ay çok fazla.
3 hafta idealdi.
bundan sonra hep sorulacak yeni katalog ne zaman diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?