- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #7.341
Merhabalar ben VERY ME FAT LASH FUNKY MASKARA - Green sipariş etmek istiyorum stokta gözüküyor ama sayfa sonuna gelince satılamaz yazıyor ilk defa böyle oluyor sebebini bilen arkadaşlar varmı acaba?
Cok tesekkurler,malesef uyelikten cikilmiyormus,ben de kargo sirketini uyardim bundan sonra adima gelen tum paketleri geri iade edin dedim,oriflame soyle birsey yapti pesin para olmadan mal teslimi yapilmiycak artik,,ama kadinin halihazirda aldiklarinin parasi ne olcak bilmiyorum,insallah yillar sonra faiziyle odetmeye kalkmazlar,,,bir de su var tc numaralarimiz bi cok yerde var kotu niyetli insanlar herseyi yapabiliyorlar buna tedbir ne olabilir,cok endiseliyim yani..
Kızlar ben de oriflame'dayım bayağı süredir ama son zamanlarda takip edemez oldum yeni katalog ne zaman geliyor acaba :44:
o senin takım liderin falansa kargo tesş,ö yerini kendisi gösterebilir ve kargoyuda alır imza atmıyorsun zaten kargoyu alırken
kadın kendısı sıparıs vermıs kargo adresı benı vermıs bende kargodan teslim alıp ona teslim ettim borcunuda ödemiyor diyip çok rahat işin üzerinden sıyrılır benden söylemesi o yüzden acil davcılıga kadın hakkında suç duyurusunda bulunun ben kargoma ımza falan atmıorum kımlıge bakıp teslım edıp gıdıyprlar
Evet o bana da olmustu altin firsatlarda yayinlanan ürünlerde sonradan oyle oluyo aynisi oldu bana da. Altın firsatlardaki Bi sabunu fırsatlar bittikten sonra siparis ettom stokta oldugu halde satilamaz görüldü o maskara da bi ara altin fırsatlar da vardi ama Cok güzel tam bi yeşil suruldugu belli oluyo insallah alabilirsin Cok da uygun. ben paali maskaralarda oyle güzel yesillkk gormedm
4nisanda mevcut katalog bitiyor,5nisandada nete katalog yüklenmiş olur cnm
Arkadaslar yardim edebilirmisiniz,sorunum su; isyerimden bir bayan benim ve iki is arkadasimin kimlik bilgilerini habersizce alarak(dosyalarimizda mevcut ) bizi oriflame uyesi yapmis,iletisim bilgisi olarak sanirim kendi telefonnunu vermis ve 500 er liralik alisveris yapmis,odememis , 6-7 ay sonra tesadufen ogrendik,oriflame merkezini arayarak haberimiz olmadigini ve borcu kabul etmedigimizi soyledik,kargolari teslim alan kisi hic tanimadigimiz baska birisi,hic biryerde imzamiz falan da yok,bunu yapan bayan da bu arada tayin oldu gitti ulasamiyoruz,zaten cok sirret birisi insan konusmaya bile korkuyor .sizce bu borc ilerde bizden tahsil edilmek istenirmi,oriflame merkezdeki yetkili savciliga basvurmamiza gerek olmadigini bu borcun o kisiye rucu edilcegini soyledi,siz ne dersiniz boyle birsey basina gelen var mi ne yapmaliyiz?
cnm hoşgeldin aramızasöylediğini hiç kullanmadım ama forumdan iki-üç kişi kullanmştı ve pek işe yaramadıklarını söylemişlerdi cnmm eğer msjını görürlerse zaten sana cvp yazarlar tatlım
öncelikle geçmiş olsun cnm, üzüldüm böyle bişey yapılmasına..yani isteksiz ve ayrıca haber verilmeksizin.. yani bide sizin adınızla sipariş girip borç takmak olur şey değil gerçektensiz yinede bunu kanıtlama amaçlı belgeler bulundurun derim hani nolur nolmaz tedbiri elden bırakmamak lazım.. acaba oriflame merkezden böyle bi talepte bulunsanız yani kargoların siparişlerin vs vermediğiniza dair bi belge yollayabilirlermi ki??? bide şey diyin bence benden habersiz böyle bişey yapıldı vs üyelik kaydınızıda sildirin o borcuda sizden silip o kişinin üstüne eklesinler bence hem sizde böylece bu işten yakanızı sıyırmış olursunuz umarım çabuk halledersiniz cnmm
arkadaşlar ben de yeni üye oldum. teyzem için kırışıklıklar ve lekeler için siparişte bulunacağız ama 40 yaş üstü için ne tavsiye edersiniz. lekeler için OPTİMAL EVEN OUT KOYU LEKELERİ HAFİFLETİCİ KONNSANTRE düşünüyoruz. ne dersiniz....
selam arkadaşlar, ben de aranıza yeni katılanlardanım.. bol satışlar hepimize
Arkadaşlar ben de oriflame satıyorum denemedigim ürünler var Yeni katalogdaki 18154 oxygen boost kapsuller (sayfa 79)ve 20195 pure skin gel(sayfa 91) gerçekten sivilcelere iyi geliyo mu yoksa hiç sivilce için ürünleri olmadığı için o misyonu mu yuklemisler çünkü ürünler genelde lekeler için
meraba bende yeni katıldım:):) size bişey sormak istiyorum bu ay kataloğunda O.B SILK TOUCH SIKIŞTIRILMIŞ PUDRA var ya indirimli ben buğday tenliyim sizce ligth olanını mı yoksa medium olanını mı almalıyım
arkadaşlar ben ilk defa sipariş vericem oriflaeden başka biri adına şimdi siparişlerimi giricem ama katolog kodu yazmamışım yanımda da kodların bulunduğu liste yok k5 den sonra gelen k6 katolog kodu bilen var ise yazsabilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?