- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #7.361
şimdi teyzem için ecolajen 3D cilt rengini açıcı kırışıklık karşıtı bakım serisinden gündüz kremi ve even out gece kremi ( koyu cilt lekeleri için) siparişi vermeyi düşünüyoruz ancak bu kremler ne kadar süre kullanılıyor yani kaç ay sonra tekrar sipariş vermesi gerekecek. şimdi sipariş verip küçük numune gibi kutularda gelirse mahçup olmak istemiyorum ne dersiniz. 40 yaş üstü ve ciltteki koyu renk düzensizlikleri ile birlikte cildi gerginleştirecek kırışıklık için krem bakıyoruz. yardım ve yorumlar için teşekkürler
merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum ve bilenler bi yanıt verirse sevinirimarkadaşım üye yaptı ama ben sadece internetten almak istiyorum
1-bir liralık üyelik ücreti sadece bu aysa diğeraylarda farklı bi ücret mi ödüyoruz
2-bana tanıtım kolisi gelecek mi ve ücretlimi
3-kendim için alıcam internetten katolog fiyatları gözüküyor ben aldığımda bu fiyat mı olacak yoksa bize özel fiyattanmı gelecek
biraz fazla sordum ama siparişde en az limit falan varmı yani yirmi liralıkda olsa kargo gelirmi acaba
hoşgeldiniz
bu pudranın light olanını oriflame resim kısmında ekledim ürünlerin içinde var flaşlı olduğu için daha beyaz gibi çıkmış ama yaz geliyo o yüzden medium rengini alabilirsin ben bronzlaşınca medium bile beyaz kalmışdı yüzümde ki suan light uygun oluyo durumuna kullanıcağın zamana göre sen ayarlamalısın
cevap için çok teşekkürler yani daha sonraki aylar 24 lira üyelik mi ödiyceğiz onu anlamamıştım birde her ay fiyat lişstesi bize yollanmıyormu yada katalog
canım böyle bir şeyin olması imkansız borç silinmeden kayıt silinemez maalesef o kişi sırra kadem basmış onun üstüne nasıl geçer buda olmaz yani ilk önce borç faiz işi halledilecek sonra direk kaydınızı kapatmak için müşteri hizmetlerinle bağlantı kurulacak oriflame ye borçlu görünüyor bayan kağıt belge v.s tarzı birşey gönderilmez asla iş kargoda bitiyor kargoyu sıkışdırıp sorgulayın başka çare yok ordan bilgileri bulucaksınız ve oriflameye bildiriceksiniz ancak böyle çözülür bu iş çok üzüldüm şimdi inş. hallolur
frezya çok teşekkürler cevaplar için siparişlerimi vermeliyim ohalde
İnanin herseyi yaptim,once mhb@ hotmail adresine bilgi verdim,sonra oriflame merkezini aradim uyeligi iptal edin ,hic bir siparis veremesin dedim,sonra kargo sirketi ile konustum degisik kisiler teslim almis paketleri,bir daha paket gelirse aynen geldigii yere iade edilsin dedim.bu gun de hukuk servisi ile konustum dilekce faxladim..benim sanssizligim devlet memuruyum kimlik bilgilerimiz dosyalarimizda var ve bu bayan getir gotur isi yapan bir personel rahatca hepimizin kimlik numarasini calabilir,zaten iki arkadasa daha ayni seyi yapmis bizim bildigimiz,,simdi o kadar tedirgin oldum ki bu gun gsm firmalarina ugriycam adima hat falan actirmis olmasin
tabiki canım az veya çok girmelisin yardımcın yoksa bu konuda bir uyarı yapıyım sanırım az bişeyler alıcaksın ve kargo ücreti ödememen için siparişine 729000 kodunu yazmalısın 8.99tl ye yaz bakım şampuanı gelir ayrıca kargo ürünüdür (ücret sıfırlama kodu ) eğer bu kodu eklemezsen siparişine 7.99 tl boş yere ödersin 100 bp altı bu kodu yazmayı unutmamalı
canım boşuna dememişler bir bilene sor diye gerçekten sağol bilmiyordum tabiki bu bir seferlik kargo vermemek içinmi yoksa bunuda her sefer mi yazıcaz ben hiç bişey anlamadan balıklama alışveriş yapıcaktım bilgilerini paylaştığın için çok sağol
Başka bitane yeşil maskara almıştım oriflameden onun rengi kötü çıktı bide bunu deneyeceğim umarım güzel çıkar tabi alabilirsem
Dediğin ürünler elimde yok topcuk falan anlayamadim ya kodlarını yazabilir misjn ya da biraz daha aciklayabilir misinbenim 15 17 yaşında yeğenlerim var 2 side bu seriyi kullanıyor 8 9 ay oldu ve değişmiceklerini söylüyolar şimdi pure skın 2 çeşit pompalı olan topçuklu ürün sivilceliyken kullanılmaz sivilceyi yayar cilde o sonraki iş ilk pure skın jel ile başlıcaksınız sivilceler gidince içi topçuklu ürün lekeleri peeling görevi yaparak temizlicek ama bu kısım önmli sivilcesi olana pompalı şişe satılmasın cildi tahriş olabilir sivilcesi olmayan lekesi siyah noktası aknesi olanlarda peeling etkili jeli kullansın
selam arkadaşlar, ben de aranıza yeni katılanlardanım.. bol satışlar hepimize
meraba bende yeni katıldım:):) size bişey sormak istiyorum bu ay kataloğunda O.B SILK TOUCH SIKIŞTIRILMIŞ PUDRA var ya indirimli ben buğday tenliyim sizce ligth olanını mı yoksa medium olanını mı almalıyım
arkadaşlar ben ilk defa sipariş vericem oriflaeden başka biri adına şimdi siparişlerimi giricem ama katolog kodu yazmamışım yanımda da kodların bulunduğu liste yok k5 den sonra gelen k6 katolog kodu bilen var ise yazsabilir mi ?
merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum ve bilenler bi yanıt verirse sevinirimarkadaşım üye yaptı ama ben sadece internetten almak istiyorum
1-bir liralık üyelik ücreti sadece bu aysa diğeraylarda farklı bi ücret mi ödüyoruz
2-bana tanıtım kolisi gelecek mi ve ücretlimi
3-kendim için alıcam internetten katolog fiyatları gözüküyor ben aldığımda bu fiyat mı olacak yoksa bize özel fiyattanmı gelecek
cevap için çok teşekkürler yani daha sonraki aylar 24 lira üyelik mi ödiyceğiz onu anlamamıştım birde her ay fiyat lişstesi bize yollanmıyormu yada katalog
Dediğin ürünler elimde yok topcuk falan anlayamadim ya kodlarını yazabilir misjn ya da biraz daha aciklayabilir misin
frezya canım siparişi girdim ama iptal ettim hemen çünkü birincisi bu kargo sıfırlama kodunu gireceğim bi alaln bulamadım nette ikinciside karta taksiti seçemedim nasıl olacak acaba kart taksidi için limit mi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?