- 13 Temmuz 2011
- 1.331
- 8
- 156
- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #7.201
Evet kullanan var mııı ? Bende sipariş etmeyi düşünüyorum indirime girmiş.
yav ben soru sorunca herkes ortadan kayboluyor bısı daha sorucam ... 16.02. tarıhınde uye oldm ve hıc sipariş flan vermedım uyelık 1 tl ıdı .. sımdı versem bnm uyelık ücretim 20 küsür olarak yansıcakmıs faturama doğrumu bu
canım ıstıfa mıstıfa bekleyemem ben ..hem benım uyelıgım acılmadı sanırım daha yanı kımlık fotokopımı flan yollamadm sponsoruma ..yanı baska sekılde olmuyor dıosunuz oyle mı ....annemın adına kaydolsam tekrar sızden bırının danısman kodunu yazsam ..maksat tanıdk bırıyle calısmak anlatabılıyormuyum...yardımcı olun bu hafta kadınlar gunune özel ındırımler var kacırmak ıstemıyorum..bıde baslangıc paketı flan dıye bısey yazıyodu onuda acıklarmısınız
Çok merak ediyorum =)
Bir de gözenek sıkılaştırıcı serum kullanan var mı?
kızlar birşey sormak istiyorum.
oriflame'in embrace him dye bir parfümü vardı, üç yıl önce kadar erkek arkadaşıma almıştım set olarak. hala bu parfüm var mı? o kadar parfüm denedi tenine bu kadar uyan parfüm bulamadı. muhteşem bir kokusu vardı. bu yüzden yeniden almak istiyorum da:)
evet canım onlardı hatırlattığın iyi oldu teşekkür ederimgg white, ascendant pure, sensoria hediyeleri vardı yılbaşında cnm onlarımı dyosun??
benim bildiğim bi siparişin ödemesini yapmadan diğerini veremiyorsunarkadaşlar bu ay vericeğim siparişlerden kredi limitim yetmiyor ve acil vermem lazım formu okurken bir arkadaşımız limiti yetmediği için ikiye böldüm siparişi demiş böyle bir şey mümkün mü acaba ????
arkadaşlar bu ay vericeğim siparişlerden kredi limitim yetmiyor ve acil vermem lazım formu okurken bir arkadaşımız limiti yetmediği için ikiye böldüm siparişi demiş böyle bir şey mümkün mü acaba ????
evet canım onlardı hatırlattığın iyi oldu teşekkür ederim
benim bildiğim bi siparişin ödemesini yapmadan diğerini veremiyorsun
bu arada kargodan bana söyle bi msj geldı cumartesı günü kötü hava koşulları nediyle kargo dağıtıma çıkmamıştır diye bende anlamadım orada mı yoksa tekrar dağıtıma çıkacak mı falan bilemedim neyse dün gelmişler not bırakmıslar normalde pazar günleri dağıtım da yapmıyorlar onuda anlamadım dün bi güzel kaynadı. Bugün aradım kargonuz dağıtımda diyor ama hala ses seda yok bi kere evde bulamayınca 2. kez geliyorlar mı biliyormusunuz kız biraz beni sallıyormuş gibi geldi de konuşmasında
kızlar gecen ay üye yaptgımızda parfüm
kaznıyoduk ya . uyenn siparş vermesi yetrlydi bize parfüm gelmesi için . ama 100 bp yaprsa kndisinede geliodu . bu byle dgl miii??
bn uyeyaptım uyenn siparişinide girdik ama 100 bp degil. şimdi bna glmesi gerkmio muydu siparş verdim kolimde parfüm yok . drektrume sordum uyen 100 yapmalıydı dio .bnde yok diince bn firmaya soriyim bir dedi :26:
kargo geldi getirdiler pazar günü aslında dağıtım yokmuş hava koşullarından dolayı cumartesi getiremedikleri için işler yığılınca pazarda dağıtıma çıkmışlar öyle bilindiğinden dolayıda pazar bulamadıklarına geri götürmüşler öyle dedi adam gidip almaktan kurtuldum çok şükürkızlar ben erkek arkadaşıma parfüm alıcam sizce ascendant siyah nasıl bir koku fikrinize ve önerilerinize ihtiyacım var.
canım güzel bir parfüm erkek kokusu olarak ben beğeniyorum
kargo geldi getirdiler pazar günü aslında dağıtım yokmuş hava koşullarından dolayı cumartesi getiremedikleri için işler yığılınca pazarda dağıtıma çıkmışlar öyle bilindiğinden dolayıda pazar bulamadıklarına geri götürmüşler öyle dedi adam gidip almaktan kurtuldum çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?