ben tek başına yağını düzenli kullandğmda cildimi hmm nsl derler berraklaştrıyodu sanki, böyle parlak, sağlıklı ışıl ışıl görünüyodu cnmm
katalogtan geçende misso sarıya baktm ağır gibi geldi kokusu pek hoşuma gitmedi kuzum, birazda keskin geldi ondan
onun dışında volare turuncu-pembe bayılıyom zatiii
misso pembesi şekerli geldiği için pek aram yok o tarz kokularla
soul çok güzel ferah bi erkek kokusudr aslında satabilirsn diye düşünüyorum
eclat weekendi geçen ay aldım arkdaşa cidden güzel kokuyo ama muse'la alakası yok bence, çünkü muse bariz menekşe kokuyo daha ağır weekende göre
hmm sonraaaa sensoriayıda ilk çıktığında katalogtan bakmştm beğenmiştm ama sonradan vazcaydımm
dancing ladyde tatlımsı kokuyo ama arkadaş kullanıyo onada pek yakışıyo,onda seviyorum o kokuyu
white magic aldım,başta hiç sevmedm geçen hafta bi deneme maksatlı sıktım anamm durdukça burnum alıştı pek güzel geldi kokusu
kısacası artııık pekk seviyoooommm white magic'i
petal quartz bana ağır gibi geliyo kokusu ama sanki tende durdukça değişcek gibi
bugün bi daha sürünüp bakarım zmn geçtikçe nsl ne yönde değişiyo koku
diamond muskk hmmmm enfessssssss diyebilirimmmm bayıldığım ve açıkçası kimsede bunun benzerini duymadğım bi koku
yani böyle kendisiyle 3senedir aşk yaşıyoruz diyebilirimm
kıyafette bikaç gün kalabiliyo koku, benim sevdiğim tarz çiçeksi-pudralı bi koku,ilk başta keskin duruyo ama durdukça güzelleşen cinsten
gel görki 44ten aşağı inmiyooo
herhalde inse 4-5stok yapacam o derece aşığım kokuya
chiffon daha pudralı bi koku,hatta başlangıçta boğucu bi kokusu var yani ben alıştığım için pek duymuyorum ama durum bu cnm ve kesinlikle herkesin sevebileceği bi koku değil chiffon,ama buda kalıcı o yönünü inkar edemem bak
birde amber evt oda tam benlik bi koku,ben odunsu kokuları seviyorum,bendekiler bitince felicty,amber almayı düşünüyorm zaten he bide bu ay indirimden enigma alırımmm ohhh oda parfüm şişesiyle dolacak he:) bide grace bak oda hoşuma gidiyo
erkeklerdede, signature, s8 night (buda çok çekici bi koku), ascendant beyaz, demarcoo (hmm bunada aşık oldum hatta geçen gün erkek arkadaşımın elinden kapıp kendime sıktımm sırf kendim için dahi alabilirim o derece hastasıyımmmm) hmm bide arhitech numuneden biliyorum bununda hoş bi kokusu var, sonraaaa gg dolcevitayıda seviyorum :) bide bide voyager :):):)