- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #6.941
ben de aslında orıflame ye üye olmak istiyorum ama ya sastıs yapamazsam kimseye diye korkuyorum. aslında üyelik şartlarını ve devamlılıgın kurallarını bilmediğm için ecsaret edemiyorum
kızlar oriflame dan danısmanlıgı iptal edebiliyormuyuz?
liselotte watkins set vardı dus jeli, el kremi ve vuct kremınden olusan set 10 liraydı.. siparis verdim kolimi bi actım kiiii dus jelinin kapagı acılmıss dokulmus neyse dedim olsun sonra altın fırsatlardan bir ürün sipariş ettim o da gelmedi şikayetimi bildirdim faturanın aslını fakslayın dedıler faksladım ama sonra hiç birsey olmadı pasa pasa odedım gelmeyen ürünün parasınıbu yuzden daha oradan urun almak ıstemıyorum ıptal etme durumu var mı acaba
Tatlım bugün saat 14.00 da tekrar uğrayacam oriflame irtibat bürosuna meğersem benim gittiğim gün tatilmişİnş bugün gelmiştir valla eve sipariş etmeyince çok zor oluyor sırf 9 tl vermemek için yaptım Hehe di mi avatarlardaki rujlar süper bayılıyorum böle rujlara
ya kızlar ben su kar oranı işini anlamadım ya mesela 9,90 lık bi ürün var 21889 kodlu bunu bize yuzde 30unu çıkarınca 6.93 e vermesi gerekiyor ama bana 7,62 TL ye veriyor bu nasıl yüzde 30 kar?
Bana da üye olurken &30 kar demişlerdi öyle değil %22 mi ne
Bence önce hakkını al sonra üyeliğini iptal et. Müşteri hizmetlerini ara ve faksladığın halde ürününün eline gelmediğini bildir. Sonra sipariş vermeyince zaten üyeliğin iptal oluyor öyle direk bir iptal işlemi var mı bilmiyorum.
ben de aslında orıflame ye üye olmak istiyorum ama ya sastıs yapamazsam kimseye diye korkuyorum. aslında üyelik şartlarını ve devamlılıgın kurallarını bilmediğm için ecsaret edemiyorum
neden full moon parfümü kataloga grmioo
arkadaşlar bu orflame e nasıl üye olunur bide üyelik ücreti ne kadar ?
bide her ay sipariş vermek lazımmı bi bilgi verirseniz sevinirim
Merhaba,üyelik ücreti 1 Şubat'a kadar 1 tl. sonra 25 tl. oluyor.Her ay sipariş vermek gerekmiyor.Bilgilerinize...
kendm içn iade edicektm cnm ya .. sadece hosuma gitmedi .. umarım kabul olur ıadem saol ılgılendgn ıcınsenmi yapıcaksın yoksa müşteri adınamı yapıcaksın bilemiyorum ama eğer müşterinin ürününü iade ediceksen memnuniyetsizliğini dile getir,umuduğu gibi değilmiş şurası burası felan gibisinden,bunu kendin içinsede yapabilirsin.aklıma bu geliyor benim,umarım faydası olur canım..
bidaki ay katoloğu nasıl kızlar.bu ay sipariş giremicem heralde daha hiç siparişim yokbu ay sipariş vermezsem ücretsiz katolog yollarlarmı
??
Sonraki katalog yayınlanmış sitede .Sipariş vermezseniz sadece girip alışveriş sepetinden ileri diyin katalog öyle geliyor ama kargo ücreti ödüyorsunuz.
ben sitede bi sonraki katoloğu bulamıyorum.yardımcı olursanız nerden giricem acaba??
Merhaba,üyelik ücreti 1 Şubat'a kadar 1 tl. sonra 25 tl. oluyor.Her ay sipariş vermek gerekmiyor.Bilgilerinize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?