- 9 Şubat 2007
- 6.965
- 3.485
- 698
- Konu Sahibi minel axsxk
- #6.901
canım cildin yağlı değilse matte control kullanmaman gerekli yağlı ciltler için o pudracok tsk ederim bilgi için benimde cıldım normal cok sukur leke vs hıcbısey yok bana da o zmn matte kontrol iyi olur dıye dusunuyorum ne guzel boyle bılgı almak:))
sen öyle diyince bendeki etkileri yazayım dedim çünkü bayat falanda gelmiş olabilir diye düşündümcanım herkesin kirpik yapısı farklı onuçta bende işe yaramadı ama sende yaradığına çok sevindim ben yine maybellineninkileri kullanmaya devam edeyim en iyisi..bugün inan yine sürdüm hemde 2 kat yine pek bi uzama yada dolgunluk oluşturmadı inan sadece hafif yani..ruj içinde dün ilk sürüşümde belki alerji yapmış olabilir çünkü bugün yine sürdüm dünkü kadar olmadı bugün hafif karıncalanma şeklinde oldu oda normal yani ayrıca renkte süper gerçekten..
canım onlar dökmeli oluyor malesef fısfıs yok dökerek kullanacaksın onlar pek tercih edilmez o yüzden o şekilde olanların tümü dökmeli oluyor fısfıssızBirde Volarie ve Elvie adlı parfümlerin küçük boylarını aldım ama kapaklarında fısfıs bölümü yok
Bilmiyordum öyle olduğunu.Sanırım onlara ek bi aparat almam lazım.Katalogda ya da formda yerini söyler misiniz?Kullanabilmek için ne yapmalıyım?:26::26:
Son düzenleme: