- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #6.921
siparisşleri gırdıkten sonra promosyon calıstırıp son fatura haline geldıkten sonra tekrar ınceledin mi ? onumuzdeki hafta vericem bende siparsilerimi muse edt mascara setını neye veriyordu ben hatırlayamadım ??
canlarım ben de bugün sipariş vericem de size bir şey sorayım dedim 82-91 sayfaları arasından sipariş verilirse paradise sprey edp numunesi bedava diyor ya hani o normal parfüm boyutunda yani 50 ml. mi? yoksa küçücük bir şey mi?
bir de yazan var mı göremedim varsa da kusura bakmayın tekrar sormuş olucam very me fat lash maskara nasıl sizce?
ya kızlar ben su kar oranı işini anlamadım ya mesela 9,90 lık bi ürün var 21889 kodlu bunu bize yuzde 30unu çıkarınca 6.93 e vermesi gerekiyor ama bana 7,62 TL ye veriyor bu nasıl yüzde 30 kar?
kızlar oriflame dan danısmanlıgı iptal edebiliyormuyuz?
liselotte watkins set vardı dus jeli, el kremi ve vuct kremınden olusan set 10 liraydı.. siparis verdim kolimi bi actım kiiii dus jelinin kapagı acılmıss dokulmus neyse dedim olsun sonra altın fırsatlardan bir ürün sipariş ettim o da gelmedi şikayetimi bildirdim faturanın aslını fakslayın dedıler faksladım ama sonra hiç birsey olmadı pasa pasa odedım gelmeyen ürünün parasınıbu yuzden daha oradan urun almak ıstemıyorum ıptal etme durumu var mı acaba
Bence önce hakkını al sonra üyeliğini iptal et. Müşteri hizmetlerini ara ve faksladığın halde ürününün eline gelmediğini bildir. Sonra sipariş vermeyince zaten üyeliğin iptal oluyor öyle direk bir iptal işlemi var mı bilmiyorum.
ya kızlar ben su kar oranı işini anlamadım ya mesela 9,90 lık bi ürün var 21889 kodlu bunu bize yuzde 30unu çıkarınca 6.93 e vermesi gerekiyor ama bana 7,62 TL ye veriyor bu nasıl yüzde 30 kar?
kızlar oriflame dan danısmanlıgı iptal edebiliyormuyuz?
liselotte watkins set vardı dus jeli, el kremi ve vuct kremınden olusan set 10 liraydı.. siparis verdim kolimi bi actım kiiii dus jelinin kapagı acılmıss dokulmus neyse dedim olsun sonra altın fırsatlardan bir ürün sipariş ettim o da gelmedi şikayetimi bildirdim faturanın aslını fakslayın dedıler faksladım ama sonra hiç birsey olmadı pasa pasa odedım gelmeyen ürünün parasınıbu yuzden daha oradan urun almak ıstemıyorum ıptal etme durumu var mı acaba
peki arkadaşlar üye olunca her ay mutlaka birşeyler almak zorundamıyız. o ay satıs yapamasak da buna mecburmuyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?