- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #6.861
arkadaşlar kredi limitimde 0 yazıyor sipariş versem gelmez mi ?
???????????????
Kredi limitinizi görebildiğinize göre,danışman kodunuz ve şifreniz gelmiş demektir.Kredinizin açılabilmesi için madem ki sponsorunuzla görüşme imkanınız olmadı,siz en iyisi siteden iletişim bölümüne girerek müşteri hizmetleri biriminin telefonunu alın ve orayı arayıp ,güncel durumunuzu öğrenin .Yetkili kişi sizi yönlendirir.Kolay gelsin.
Yine aynı şekilde öğrenip,müşt. hizm.ne danışman kodu ad ve soyadınızı bildirerek ,durumunuzu izah eden bir yazıyı da mail gönderebilirsiniz.Hoşça kalın...
çok teşekkür ederim mail gönderdim acaba hafta sonu olduğu için mi onaylanmadı?
Gönderdiğimiz maillere cevap verilmesi (çözüm bulmaları) bazen 2 günü alabiliyor,telefon ile mailinizi desteklerseniz de iyi olur.:80:
Tabii hafta sonu çalışmıyorlar.
ilginiz için teşekkür ederim yarın onaylanmaz ise aramayı düşünüyorum.
birde 2.katalogun sipariş kodu nedir bulamadım
Duyurular - Oriflame - Doğal İsveç Kozmetikleri - Oriflame cosmetics
Arkadaşlar bu nedir anlayamadım ödeme süreleri mi kısaltılmış acaba :18:
Arkadaşlar ben 1 nolu katalogtan 'youth stayling termal fırça' sipariş etmiştim. Ama hiçte beklediğim gibi çıkmadı. Fırçaları ince ince naylon. Şöyle bi tarayayım dedim kılları hemen eğrilip büzülmeye başladı. Bu fırçayı alıp kullanan var mi? Kullandıkça sanki saçı tarayamayacak hale gelecekmiş gibi geldi bana.... :)
mrb kızlar bende aranıza katılmayı düşünüyorum.önceden avon yapıyodum ama sıkıldım artık ondan vede kpss hazırlandım için kimseye satmayla uğraşmak istemiyorum. bi sorum olucaktı oriflame de avon gibi mi yani belli bir süresi varmı üyelik düşmemesi için bunu mrk ettimde baya baktım sayfalara göremedim ben. kimi bloglarda yılda bi kere sipariş vermen yeterli üyelik devamı için yazmışlar ama emin olamadım ona göre kaydımı yaptırcamda.
Oriflame'de üyeliğiniz ancak 12 ayda bir adet dahi ürün almazsanız silinir.Şu anda kampanya var üyelik 1 tl.:80:
teşk ederim ilginiz için süper bişi buboşuna valla avonda kendimi paraladımın farkına vardım kısmet buguneymiş napalım.
Avonda 85 tl ve üzerine kargo ödemezken oriflame de ödüyoruz bir de iade daha hiç yapamadım çünkü kargo ücretini iade yapan ödüyor avonda böyle bir şey yok sadece olumlu değil olumsuz yanları da var yine de iyidir oriflame.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?