- Konu Sahibi minel axsxk
- #6.821
arkadaşım bi de onun üstünde moracan pınk mi ne :s öyle yazan bişi var bi de onun kodunu rica etsem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlım şişeleri ilk başta süssüz geliyor yapıştırmaları ve çıkartmaları var kafana göre kendin süsleyebiliyorsun ben öyle biliyorum çok hoş cidden ben de mi denesem napsam
arkadaşım bi de onun üstünde moracan pınk mi ne :s öyle yazan bişi var bi de onun kodunu rica etsem
Hımm canım ben pek saçla ilgili ürünlerini kullanmadım o yüzden yardımcı olamıyorum ama arkadaşlar görürlerse muhakkak söylerler
22869 canım
bu kampanya saat kaçta bitiyor canım?
altın fırsatları çok begendim ben.Lisonette Watkins mi ismi tam bilmiyorum o serinin rimeli 4 küsüre inmiş.hiç aklımda yokken ondan da aldım evet.ya bu ücret sıfırlama ürünü neden hep şampuan veya saç kremi oluyor.oriflame duy sesimizi eskiden verdigin rujlardan farlardan yolla yine lütfen.tender care karamelli o da 4 küsür e inmiş.ilk kez hair x serisinden şampuan kullanacagım merak ediyorum.umarım saçımın eski pırıltısı tekrar gelir.84 lira bayıldım oriflame sana ama yine de seviyorum seni oriflame:)))
kızlar volare ve elvie nasıl
Merhaba kızlar. Size bir şey sormak istiyorum. Ben de satış temsilcisi olmayı düşünüyorum ama oriflame mi avon mu ona karar veremedim. size göre ne demiycem çünkü zaten belli o :) Ama nasıl karar vermeliyim hangisi daha iyi olur benm için bilemiyorum. İkisi birlikte olur mu? Benm bu konuda hiç bilgim olmadığı için size danışmak istedim. Yardımcı olursanız sevinirim
ıkısını bırlıkte yapanlarda var mutlaka. ama oriflameyı tercıh et derım. bende oriflame danışmanıyım. urunler guzel yanı memnun kalırsın. :))
Teşekkür ederim cevabınız için kararsız kaldım açıkçası. Oriflame'in ürünleri daha güzel diyolar ama Avon'u da daha çok tercih eden var diyolar o yüzden arada kaldım:) Peki bir ayda kazandığımız para nasıl belirleniyo? Yani yaptığımız satışların ne kadarı bize kalıyo? Sizler ne kadar kazanıyosunuz mesela?