- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #6.801
bende oriflame danışmanıyım 1 yıla yaklaştı nerdeyse. urunlerden cok memnunum. kızlar sıze bır sorum olacak. bana dökmeli agızlı parfum şişesi lazım? netten arastırdım bulamadım nerden temin edebilirim?:44:
bende oriflame danışmanıyım 1 yıla yaklaştı nerdeyse. Urunlerden cok memnunum. Kızlar sıze bır sorum olacak. Bana dökmeli agızlı parfum şişesi lazım? Netten arastırdım bulamadım nerden temin edebilirim?:44:
tesekkur ederım .. :) boş şişe olsa daha ıyı olurdu. Kendıme dogal yaglardan parfum yapacagımda şişe bulamıhyorum güzel bir şişe bulmam gerek:)
merhaba arkadaşlar bende oriflamede satış danışmanıyım ama iki aydır sipariş vermiyorum o yüzden katalog yok elimde sayfa 22 deki rujlardan beğendim ama kodunu göremiyorum rica etsem dark berry ve hemn üstündeki moracan pink gibi bişi yazıyo onun kodlarını bana yollar mısın?
birde ELVIE WHITE MAGIC EDT nasıl bir koku bilgisi olan varsa yazabilirmi acil
Ben hiç beğenmedim ne tatlı ne ferah değişik hafif ekşimsi bir koku ama annem de bayıldı annemin bir arkadaşı da :44: Biraz zevk meselesi .
:44: kafam karıştı şimdi yani biraz orta yaş bayanlarına göre bir kokumu ki
Ben hiç beğenmedim ne tatlı ne ferah değişik hafif ekşimsi bir koku ama annem de bayıldı annemin bir arkadaşı da :44: Biraz zevk meselesi .
Yaş olarak her yaşa uyar ama ne bileyim pek benim tarzım değil ama beğenen arkadaşlarımda oldu farklı bir koku tanımlayamıyorum.
Yaş olarak her yaşa uyar ama ne bileyim pek benim tarzım değil ama beğenen arkadaşlarımda oldu farklı bir koku tanımlayamıyorum.
anladım canım sağol yani giordani gibi kadınsı olmasında
peki canım THE BABES edt lerden hangisi daha güzel üçü de güzelmi koku olarak fazla bilgim yok oriflame'de
Hımm onları ben de kullanmadım canım bilmiyorum malesef.
Yok canım öyle değil beğenirsin gibime geliyor dediğin parfümleri beğendiysen ben magnoliayı beğenmemiştim mesela işte zevk meselesi
görüntüleri çok cici o yüzden merak ettim tatlım sağol canım
görüntüleri çok cici o yüzden merak ettim tatlım sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?