- 3 Ekim 2009
- 582
- 1
- Konu Sahibi minel axsxk
ecrinsunbul sen time reversingin hepsi bir arada temizleyicisini sorabildin mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ecrinsunbul sen time reversingin hepsi bir arada temizleyicisini sorabildin mi?
evet çok saçma, ne demek girmeyecekmiş. o zaman koca koca resimlerini koymsınlar katoloğa üstelik indirimli fiyatıyla. bizleri mahçup ediyorlar.:umursamaz:
pamuğa yada makyaj temizleme pedine döküp silerek temizliyorsun
çok teşekkür ederim canım. çok zahmet oldu sana.
şimdi arkadaşlar amberin şişesini yapan fabrika fabrikada hata oldu 20 bin tane üretebildim diyince parfüm var şişe yok mecburen stoksuzluk oluyor ee baştan kataloğa koymasınlar diyeceksiniz ama kataloglar 12 ay önceden basıldığı için bu durum bilinemiyor sadece bu ürün için değil diyecek olursanız genelde yeni ürünlerde oluyor ve fazla tutulacağını tahmin edemedikleri için oluyor
müşteri hizmetlerinin e-maillere hiçbir şekilde cevap vermiyor olmalarını eklemeyi unutmuşum. bilişim çağında böyle bir şey kabul edilemez.
gelsomina çok dogru söylüyon antalyada oriflameci arıyom, te iki hafta önce mail attım sitelerine ,dönen mönen yok daha.....bakmıyolarmıdır maillere,nedir anlamadım gitti.
ya ben yeni üye olduğumdan pek bilmiyorum, bu fiyat olayında benim üzerinden kar alacağım miktar gdf mi bv mi?bilmiyorumkismile
ecrinsunbulcum sana 2 gün önce özleden msj yasmıştım ben...bi oku...hamis kullanıyorum o ürünü....kuru ciltler için....benim cildim de kururdur.... pamuğa döküyosun cildini onunla makkaştan arındırıyosun... durulamaya gerek yok diyo ama benim içim rahat etmiyo duruluyorum....sanki durulamazsam sivilce olacakmış gibi bi hisse kapılıyorumbayanssulusmile
uff hamiş yazıcama hamile yasmışım çok özür dilerim hamiş arkadaşım.