- Konu Sahibi minel axsxk
kızlar şubat kataloğundan "şunlar kaçmaz" diyebileceğiniz ürünler neler?
başta kesinlikle power shine rujlar çok uygun fiyatlı ve çok güzel renkleri var. ben 2 veya 3 tane alacağım.:kedi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar time-reversing 3ü1 arada temizleyicinin nasıl kullanıldığını bilen var mı? anneme aldık kutusunu da atmışız. nasıl kullanılacağı da yazmıyor bir yerde. bilen varsa yardımcı olsun lütfen.
bir alan bir bedava farlar ve kalemler harika 1 alana bir bedava rujlar giordani fondoten yaban mersini özlü şampuan ihtiyaç varsa göğüs serumu kaş şekillendirici jel hassas dişler için macun yeni parfümlerde güzel indirimde şimdilik bu kadar byyyy
kızlar ilk siparişimi verdim bi iade birde değişim var beğenmediler ne yapmam lazım ayrıca ne kadar zaman sürer bu işlemler lütfen acil ya :gitme:
seni üye yapan kimse ona git mutlaka ekip lideriniz vardır ondan yardım iste ekip lideri ile yollarsan koli ücreti ödemezsin 20-25 gün sürüyor bu işlem
kimse üye yapmadı kendim internetten oldum sponsorumun telefonları da kapalı ulaşamıyorum bi türlü senağlama
ecrinsunbul yukarıdaki soruma kimse yanıt vermedi. time reversing all in 1 temizleyici nasıl kullanılacak bana açıklayablir misin biliyorsan?
ben de net olarak bilmiyorum ama direktöre sorup yazarım birde tüpün arkasında bütün dillere göre kullanım şekli yazıyor olması lzım birde oraya bak benden cevap gelene kadar byyyy
bir alan bir bedava farlar ve kalemler harika 1 alana bir bedava rujlar giordani fondoten yaban mersini özlü şampuan ihtiyaç varsa göğüs serumu kaş şekillendirici jel hassas dişler için macun yeni parfümlerde güzel indirimde şimdilik bu kadar byyyy
göğüs serumu kullandım bende hiç işe yaramadı. sizde yaradımı?giordaninin hangi fon iyi acaba?kaydirigubbakcemile2
kızlar antalyada oriflame yapan bildiğiniz birileri varmı acaba.....
ben varım bir sorum olacak şimdi şubattan amber siparişi aldım fakat stokta yok tekrar gelir mi acaba?
ben varım bir sorum olacak şimdi şubattan amber siparişi aldım fakat stokta yok tekrar gelir mi acaba?
stoğa girmeyecekmiş maalesef