- 12 Aralık 2009
- 302
- 0
- Konu Sahibi minel axsxk
kıslar artık 200 bp mı yapmamız gerekıyor hedıyeler ıcın
yok ya kat kat kazan için 100 bp de 3 ürün 150 bp de 3 ürün bir de parfüm 200 bp yapması gerekenler direktörler o da avans alabilmek için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıslar artık 200 bp mı yapmamız gerekıyor hedıyeler ıcın
cevaplar birbiriyle çelişiyor :)).
ısland kullanmadığı için öneremiyor ben kullandım antalya da kız kardeşim kullandı ve memnun kaldık ama gene de sen bilirsin seba med le aynı ama bu daha ucuz diye alanlarda oldu yazın çok sattım ben
arkadaşlar bende avondan oriflameye geçebilirim bana bu konuda yardımcı olurmusunuz.. karı zararı nedir ?
Evet ben oriflame denemediğim için çok sağlıklı yorum yapamam, ama gelsomina arkadaşımızın cilt tipini az çok biliyorum. Yağlı ve gözenekli sanırım. Bu nedenle her kremi kullanamıyoruz maalesef bnim de cildim yağlı:gitme:
Koruma olarak iyi olabilir ama yüzü prlatmaması da önemli bence.
Sebamede benziyor demişsiniz, sebamedi koruması çok iyi ama yapısı bana göre çok kötü yağlandırıyor cildi parlatıyor.
La roche posayin su gibi bir yapısı var cilt anında emiyor...kaydirigubbakcemile2
eğer seba med'e benziyorsa almayayım zaten. o bana çok ağır gelmişti.
bu siteyi işte bu yüzden seviyorum bilgi alış verişi yapmak çok güzel teşekkürler ısland
arkadaşlar ankaradyım batıkentte ebnde almak istiyorum üyelik falan uğraşmak istemyiroum birisi banasatrasa memnun kalırım teşekkrüler
Beni arkadaşım üye yaptı...kaydirigubbakcemile5
Şubat katalogunda gayet güzel ürünler var..
Satmaya başlıcam umarım yapabilirim...bilmiyorumkismile