- 9 Eylül 2007
- 4.310
- 370
- 363
- 43
- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #6.301
benimki daha istanbulda kafayı yemek üzereyim bu ne ya ?Böyle giderse haftaya pazartesi anca gelir
niye öyle oldu acaba canım yaa,ne kadar sıkıcı kargo beklemek ben sabahtan beri sinir oldum
kızlar benimde kargom geldi hemen sizinle paylaşayım dedim..wonder colorlardan warm peach,pink mayflower bide cranberry blush renklerini almıştım hepsinide çok beğendim,ruby rujlardan delicate rose la lustroust pink renklerini aldım onlarda çok güzeller delicate rose rengi simliymiş ama renkler süper,bide ruby rujların numunelerinden aldım 15 li geldi hepsini deneyemedim henüz,,bu arada gewlecek katalog mükemmel özellikle biçok rujda yine süper indirimler var hep %50 indirimler gelecek ay kesin battık duyrulur:)
Bebişim ben perşembe vericem siparişimi.. çıkışı cuma günü danışmanımın çünkü...Bellamania,prenses sizin kargonuz gelmedi mi cicişler
Bebişim ben perşembe vericem siparişimi.. çıkışı cuma günü danışmanımın çünkü...[/QUOTEE
en azından benim gibi sinir krizi geçirmezsin tatlım
Kargosu gelen arkadaşlar wnder rujların hangilerinin ne renge benzediğini anlatabilir misiniz acabaaaa
Prenses_84,Twilight siparişim geldi kızlar :) Hemen yorumluyorum wonder rujları, ben garnet atraction,violet fairy , red copper renklerini almıştım red copper aynı katologtaki gibi çıktı, Violet fairy çok güzel mat bir renk katologtaki gibi yine ama garnet atraction'a hayret ettim yani tamam katologtakinden farklı olur ama bu kadar da olmazKatologta kırmızımsı duruyo biraz böle koyu ama bana gelen bildiğiniz gül kurusu rengi ne varki bu renge de bayıldım Kızlar genel olarak ruju çok ama çok beğendim o kadar güzel sürülüyor ki yumuşacık, dudağınız hiç kurumuyor :) Kesinlikle tavsiye ediyorum bir deneyin :) Bu arada triple core ruj numunesi sipariş vermiştim hap kutusunda geldi koko*
Prenses_84,Twilight siparişim geldi kızlar :) Hemen yorumluyorum wonder rujları, ben garnet atraction,violet fairy , red copper renklerini almıştım red copper aynı katologtaki gibi çıktı, Violet fairy çok güzel mat bir renk katologtaki gibi yine ama garnet atraction'a hayret ettim yani tamam katologtakinden farklı olur ama bu kadar da olmazKatologta kırmızımsı duruyo biraz böle koyu ama bana gelen bildiğiniz gül kurusu rengi ne varki bu renge de bayıldım Kızlar genel olarak ruju çok ama çok beğendim o kadar güzel sürülüyor ki yumuşacık, dudağınız hiç kurumuyor :) Kesinlikle tavsiye ediyorum bir deneyin :) Bu arada triple core ruj numunesi sipariş vermiştim hap kutusunda geldi koko*
güle güle kullan canımın içi :) garnet atraction u şiddetle önermiştim sizebeğenmene sevindim canım..Yaz kış kullanılabilecek bi renk ve çok doğal sırıtmıo severek kullanıorum bende..Ah ahh benimde kargom bi gelse ne ii olur
Ay o zaman ben geri sileyim garnet attractionu...İstemiyorum açık renk yaa....Kopkoyu vişne çürüğü istiyorum bi de kıpkırmızı
Canım katologta aynen vişne çürüğü duruyordu dediğin gibi, ama öyle değil sen sil canım onu :) Twilight kız sen 1. katologu bir gör neler neler var ya öyle indirimler var ki batırdın beni oriflameeeoasis rujlar müşteri fiyatıyla 6.90 triple core ruj müşteri fiyatıyla 11.90, triple core rujun içi kalpli olanı müşteri fiyatıyla 7.90 Bir de elvie nin yeni parfümü çıkmış çok güzel kokuyor 25 tl alışverişe müşteri fiyatıyla 21 tlye geliyorrr battım ben yaa
güle güle kullan canımın içi :) garnet atraction u şiddetle önermiştim sizebeğenmene sevindim canım..Yaz kış kullanılabilecek bi renk ve çok doğal sırıtmıo severek kullanıorum bende..Ah ahh benimde kargom bi gelse ne ii olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?