Eveettt kargom biraz önce geldi canlarım hemen yorumluyorum sizlere;
Sun EDT:bu parfüme ba-yıl-dım..Gerçekten çok temiz ferah bi koku şeftali kokuo desem yeridir..Zaten bayılırım şeftali kokusuna
Pure skin tonik:Kullanmadm bilmiorum yağlı ciltler içinmiş ama siyah nokta sorununu çözdüğü söylenio bilmiorum denicez bakalım..
Delicacy el kremi:Açıkçası bu kremin vadettiği gibi frambuazlı tatlı koktuğunu söyleyemicem
ama nemlendirmesi ii..Ben lisolette vatkins setten çıkan el kremini daha çok beenmiştim kokusu kalıcıydı..
Pure nature açai (nar) özlü yüz kremi:Kokusu mükemmel..Cildi çevre kirliliğine karşı koruyormuş denicem görücem onuda
Nature secret hindistan cevizli şampuan:Bunuda indirimden almıştım 400 ml.lik boyu 6.85 e geldi..Kuru ve yıpranmış saçlar için ii geleceğini düşünüyorum..Gerçi saçları kestirdim boyalı yerlerden kurtuldum..Ama olsun seviorum onarıcı şampuanları denemeyi
Optimals seeing is beliveing göz kremi
aha önce kullandığım bi ürün morluklara ii geldiğini söyleyemem ama nemlendirmesi ii..Biraz göz altı kuruluğu yapıo ama makyaj yapmadan önce kullanıorum sadece hergün deil..O zaman sorun olmuo..Sürekli kullanımda böle bi sorunla karşılaşabilirsnz..
Giordani gold sıkıştırılmış top allık:Bu üründe çok hoşuma gitti çok doğal bi bronzluk ve aydınlık verio denedim elimde gayet güzel..Kalitesini konuşturuo yane
Studio artist pudra:Ben bunun medium rengini aldım ben aslında beyaz tenliyim ama bu pudranın renklerinin çok açık olduğunu duymuştum..Ruh gibi gösteren bembeyaz michael jackson gibi pudraları sevmiorum ben
doğal dursun istiyorum o yüzden rengi bana tam uydu..İiki en açığını almamışım
Very me vibrant peach ruj:Bunada bayıldım diyebilirim..Simsiz güzel bi ruj..
Very me pink kiss:Buda çok tatlı bi pembe..Barbie bebeklerin rujlarına benzio
Very me dudak renklendirici:Rasberry ve red rengini aldım..Rasberry i denedim süper bi renk ve silmeye çalıştım çıkmadı dudağımla bütünleşti sanki kalıcı ruj arayanlara duyurulur
Ve son olarakta smooth definer brown göz kalemi:Bunu denemedm ama sevilen bi ürün...Bu kadar cicişler benim aldığım ürünler...Hee bu arada yeni yıl kataloğunu beğendim fırçaların hepsini alcam gibi gözüküo ama dur bakalım