- 9 Şubat 2007
- 6.965
- 3.485
- 698
- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #5.941
canım hemen müşteri hizmetlerini ara durumu bildir sana sormadan asla sipariş veremez ne demek ya ayıp bir şey ve siteye gir hemen şifreni değiştir kadınıda şikayet etMerhaba kızlar ben 15. katalog döneminde üye oldum. sponsorum bulunduğum şehirden otomatik ayarlanmış. bugün hesabıma baktığımda borç gördüm. benim adıma oluşturulmuş ve gönderimi sponsoruma olacak şekilde bir sipariş vardı. benim haberim olmadan sipariş geçmiş. büyük bir miktar değil ama istemiyorum bu siparişi ne yapmalıyım?
akbanka ödeme yapılıyor bankada hesabınız varsa internet bankacılığıylada ödeme yapabiliyorsunuz olmadı oriflame sitesinden kredi kartıylada ödeme yapabilirsinizHanımlar fatura ödemesini akbanka yapabiliyor muyuz hala?
Canım ben de merak ediyorum ...Red vibe kullanıyorum ben çoook memnunum harika valla tavsiye ederimKızlar very me lipmania rujların vibrant peach rengini kullanan var mı ?
Canım ben de merak ediyorum ...Red vibe kullanıyorum ben çoook memnunum harika valla tavsiye ederim
Bu wonder rujlar mat mı canım sende vardı galiba
bazıları mat bazıları sedefli canım renklerine göre değişiyor..Red vibe rengi simli mi canım ? Bide sheer yapıda diyolar bu rujlara..Kalıcı mı bide? Bide bide bide
Red vibe evet canım simli...Kalıcılık konusu şöyle ki, durdukça doğal ama çok hoş bi görüntü kalıyo hafif simli....Çok tatlı duruyor....Bence kalınca daha güzel oluyoSheer ne demek ben bilmiyorr
hımm tmm tatlım güzel diosan alıyım bu ay o zaman Sheer (yarı şeffaf) yani canım.
şöyle söyliyim tatlım yarı şeffaf yani tam renk vermeyen opak olmayan ruj manasında.Bu arada evet bakır rengini severim.Yazın saçlarım bakır kızılıydı :) severim yani..Red vibe cepte o zaman.Teşekkürler tatlımKelime hazineme bir kelime daha girdi böylelikleAma ben anlamadım yine yarı şeffaf ruj nasıl oluyo Sen al bak memnun kalacaksın benden söylemesi...Ama ben sadece red vibe hakkında konuşuyorum canım diğerlerini bilmiyorum...Onu da eğer bakır rengini seversen al derim...
katalog 17 in kargo sıfırlama ürünü nedir arkadaşlar? inşallah ruj değildir tek işime yaramayan ürün
Limon ve zencefil özlü şampuan malesef..
yine mi aynısını vermişlerdi :S
arkadaşlar oriflame diamond musk ve petal Quatrz parfümlerinin kokularını bilen varsa bana bilgi verebilirmi kokuları bilmiyorum
16.katalogta indirimde acaba 17. katalogta dahada indirime girmişmidir bilen varmı?
çiçek kokusu mu seviyorsun yoksa daha baharatlı falan mı? kişiden kişiye parfüm zevkleri çok değişiyor. Precious u ben çok beğendim ama sen beğenmeyebilirsin nasıl kokuları sevdiğini bilmiyorum çünkü :44: precious temiz hoş bi koku çok ağır değil bence ama şu an kullandığım parfüm enigma mesela herkes beğenmez onu ağır gelir bazılarına ama ben seviyorum
ayrıca kargo sıfırlama rujuna tekrar baktımda şimdi ilk açtığımda simli olduğunu fark etmemiştim şimdi farkettim simli rujları sevmiyorum ben ya rengi çok güzel ama sim.. neyse atık 17 den wonder colourlarla ruj açlığımı gidermeyi düşünüyorumwonder colour rujlar çok simli mi bilen var mı ?
Canım bende diamond musk var ,petal quartz kokusunu da biliyorum...Çok güzel ikisi de bana göre....Ama kalıcı değil malesef(
Precious moments çok harika bi koku ama inşallah kalıcıdır ben de yeni aldım valla...Simleri de çok hoş fakat ben tenimden ziyade kıyafetime sıkıyorum parfümü öylece ışıldarım herhalde
Kargo ürününü ben de beğendim bordo renge bayılırım zaten
Colorfull rujlar parlak ya istediğim gibi değil ama inşallah wonder rujlar mattır diye umuyorum ben de:26: Yoksa ödediğim paracıklar boşa gidecek bu gidişle:44:Aradığımı bulamazsam eğer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?