hiç kokusunu bilmiyordum embrace aldım pembe olandan ve harika çıktı çiçek+meyve kokuyor :) kajal kalem aldım sonra eclat çanta boyu aldım ama ben sadece çiçek kokusunu sevmediğimden anneme verdim o bayıldı zevk meselesi işte :) sonra altın broşürlerden 2.90 a dudak parlatıcısı almıştım çok pişmanım çok kalitesiz rengi de hiç gitmedi ruj üstüne kullanırsam ancak öyle işime yarar. bu kadar bu arada katolog 17 de wonder rujlar 3 tanesi 16 tl katolog fiyatı bize daha da düşücek güzel indirimler var :)))
yaa ben altın broşürü göremiym sitede
cnm bide wonder color rujların her rengi için geçerlimi? çünkü bi arkadaş mor rengi için duymadım görmedm vs demiştide acaba renklerde sınırlama yaptılrmı merak etmm:)
bu forumdan Diamond Musk'un ada yasemini koktuğunu duymuştum hatta biri bayılıyorum bu kokuya demişti ama ben kullanmadım istersen bi araştır :)
evt o kullananlardan biride benim:) ben beyaz tenliyim bende gayet kalıcı cnmm favorim diyeblrm ama bariz yasemin kokuyo diyemem,pudramsı kokulardan hoşlanıyosan eğer bunuda beğenirsn :) (hangi arkadaş bunu sordu hatırlayamadm ama bi sonraki alışverişi için umarım yardımcı olur)
Kızlar merhaba foruma yakın zamanda üye oldum fakat sürekli takip ediyordum.Ben de oriflame danışmanlıgı yapıyorum ve sırf kendime çalışıyorum
1 senedir bildigim bir marka oriflame ve şuana kadar hiç şikayetçi olmadım çok şükür.sadece 1 göz kalemi çok minik geldi fakat o da benim hatamdı, çünkü katalogta gramı yazıyordu
Yarın kargom geliyorrrr.her ay bir tane süpriz ürün alıyorum çogu zaman iyi şeyler çıkıyor.daha önce burada çok satılmayan ürünleri süpriz ürün olarak yolladıklarını okumuştum.ama geçen ay 3lü far seti(kahverengi tonlarında) bir tane parlatıcı bir tane de 200 mllik meyve kokulu bir duş jeli geldi.9 liraya bence çok uygun
bakalım yarınınkinden ne çıkacak???
hoşgeldin aramıza cnmmm:) senin sürpriz ürünlerin güzelmşşş:) bazen kimisine far fln çıkmş ama kırılmş far vs diyodu.. banada güzel şeyler çıkmştı ama bayadır almıyorm acaba alıp denesemmi diyorum ammaa ve lakin 16.katalog güzel gene aşıcam limiti sanırım:) ehh sonraya kalsın bariii
Selam kızlar ben bu ay itibariyle oriflame satış temsilcisi oldum. 2 gün için de 112 liralık sipari aldım, ama daha vermedim. Bakalım ayın 30 una kadar ne kadarlıık olacak. :)
sende hoşgeldin cnmm:) son günü bekleme çünkü stok problemi yaşayablrsn cnm, son güne gelmeden bikaç gün öncesinden vermeni öneririm
17. katalogu şimdi daha da çok merak ettim parfümlerde baya indirim olmuş özelliklede erkeklerde s8 de inmiş baya şu eclat weekend benı gebertecek yav 5 tl o kadar parfüm gelirken bunada gidip şimdi 35 lira para vermek acayipime gidiyor
5tlye aldığın parfümlerin parası çıkıyo işte tatlım eclat weekend sayesinde
neyse şaka bi yana,hatırlarsan precious momentsta ilk çıktığı zmnlar sadece 40civarına iniyodu,bu ay mesela 50tl yapana 25mi ne,bence eclatıda indirebilrlr diye düşünüyorm bence bekle derim:) ki benim arkadaşta onu çok beğeniyodu numunesi vardı verdim çok kalıcı gelmedi dedi o yüzden precious momentsi almayı tercih etti..
kızlar ayrıca baska bır konu içinde fikrinize ihtiyacım var
benim ellerim çok kuru parmaklarımın kenarları kışın yarılır hep ne sürdüysem düzeltemedim orfilameninde kullandım meyvelı pembe olan el kremini aldım fruttili yok işe yaramadı alo veralıyı aldım gecen altın fırsatlardan cık cık oda yaramadı gecen ay kayısılı beyaz cay özlu olanı aldım aynı fruttının kıvamında oda işe yaramadı camir olanı aldım nemlendırmesı iyi ama yarıklara çare bulamadım ayrıca elımın yapıs yapıs yaptı baska onerebıleceğiniz el kremi varmıdır gercı hepsını denedım sanırım bu pembe el kremını almadım galıba ya da bu kurulugu duzeltmem ıcın yardımcı olacabılecegınız baska bır seyler varsa
o kadar krem sürmeme rağmen erkek arkadaşım dalga geçiyor resmen erkek eli gibi diye :9
gerçi her zaman kadınların elleri kötü olmuştur mantıken sudan cıkmayan eller bızım ellimiz erkeklerin değil deterjanlardan tahriş olan bizim ellerimiz öyle değil mi
cnm 16.kataloğun son syflarında hani eldivenle satılan bi krem var hand advanced serisiydi sanırım, o serinin ürünlerini denesen diyorum? onlar daha etkili olablr diye düşünüyorm,onun dışında tender care ürününü geceleyin yatmadan önce tırnak diplerine sür hepsine sabaha yumuşacık oluyo,eğer tender care varsa elinde,bikaç gün dene bakalım etkisini göreceğini düşünüyrm açıkçası çünkü ben tırnak diplerindeki etleri kemirmeye alışmış biri olarak bende yumuşatma açısından işe yarıyo:)
oriflame'dan değil ama alırsanız eğer bebak acı badem kremi var onun özellikle yavru ağzı renginde olan nemlendirici kremi çok iyi geliyor.
bebak ürünleri kozmetikçilerdede satılıyo, halay,hobi vs yerlerde olablr oraya bakablrsn arkadaşm :)
şu eclat weekendi ben ne zaman 29.90 19.90 olarak göreceğim acaba sen git yılbaşı için bir sürü parfümde indirim yap eclat weekendı hala indirme ah oriflame ah duy sesimi
eclat weekend indirimi yakındırrrr hissediiiyoruuummmmmm
(valla ciddi ciddi hissediym çünkü ilk çıkış fiyatı 39,90dı sanırım bi daha o fiyata düşmedi,o yüzden bence indirirler bikaç ay içinde o kadar sabredeblrmsn
)