- 9 Şubat 2007
- 6.965
- 3.485
- 698
- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #5.921
Ankara
Watsons Panora Panora Alışveriş Merkezi Turan Güneş Bulvarı No: 182 Mağaza No:131-132 Oran/Ankara
Watsons Optimum Eryaman Optimum Outlet ve Eğlence Merkezi Eryaman Ayaş Yolu No:93 Mağaza No:1K 105 Ankara
Watsons Kentpark Kentpark AVM Eskişehir Yolu 7.km No:164 06520 Mağaza No: 1B 104 Çankaya/Ankara
Watsons 365 365 AVM Birilk Mahallesi 428.Cad. (Eski 3 Cad.) No:41 Mağaza No: Z 22 Çankaya/Ankara
Watsons Carefour Batıkent Ankara Batıkent Carrefour Avm Batıkent Girişi İstanbul Yolu 12.km Jandarma Karşısı Batıkent-Yeni Mahalle Ankara Mağaza No: C024-C025
Watsons Gordion Ankaralılar Caddesi No:2 Çay Yolu Mahallesi Mağaza No: 2/B -126 06810 Yenimahalle-Ankara
Watsons Ankamall Ankamall AVM Mevlena Bulvarı 2/A Akköprü 06330 Mağaza No: B1-21A Ankara
Watsons Atlantis Başkent Bulvarı No:224 Mağaza No:Z 13/14 Batıkent/Yenimahalle/Ankara
canım sitesinden baktım senin için:) umarım yardımcı olabilmişimdir
hiç kokusunu bilmiyordum embrace aldım pembe olandan ve harika çıktı çiçek+meyve kokuyor :) kajal kalem aldım sonra eclat çanta boyu aldım ama ben sadece çiçek kokusunu sevmediğimden anneme verdim o bayıldı zevk meselesi işte :) sonra altın broşürlerden 2.90 a dudak parlatıcısı almıştım çok pişmanım çok kalitesiz rengi de hiç gitmedi ruj üstüne kullanırsam ancak öyle işime yarar. bu kadar bu arada katolog 17 de wonder rujlar 3 tanesi 16 tl katolog fiyatı bize daha da düşücek güzel indirimler var :)))
bu forumdan Diamond Musk'un ada yasemini koktuğunu duymuştum hatta biri bayılıyorum bu kokuya demişti ama ben kullanmadım istersen bi araştır :)
Kızlar merhaba foruma yakın zamanda üye oldum fakat sürekli takip ediyordum.Ben de oriflame danışmanlıgı yapıyorum ve sırf kendime çalışıyorum1 senedir bildigim bir marka oriflame ve şuana kadar hiç şikayetçi olmadım çok şükür.sadece 1 göz kalemi çok minik geldi fakat o da benim hatamdı, çünkü katalogta gramı yazıyordu
Yarın kargom geliyorrrr.her ay bir tane süpriz ürün alıyorum çogu zaman iyi şeyler çıkıyor.daha önce burada çok satılmayan ürünleri süpriz ürün olarak yolladıklarını okumuştum.ama geçen ay 3lü far seti(kahverengi tonlarında) bir tane parlatıcı bir tane de 200 mllik meyve kokulu bir duş jeli geldi.9 liraya bence çok uygunbakalım yarınınkinden ne çıkacak???
Selam kızlar ben bu ay itibariyle oriflame satış temsilcisi oldum. 2 gün için de 112 liralık sipari aldım, ama daha vermedim. Bakalım ayın 30 una kadar ne kadarlıık olacak. :)
17. katalogu şimdi daha da çok merak ettim parfümlerde baya indirim olmuş özelliklede erkeklerde s8 de inmiş baya şu eclat weekend benı gebertecek yav 5 tl o kadar parfüm gelirken bunada gidip şimdi 35 lira para vermek acayipime gidiyor
kızlar ayrıca baska bır konu içinde fikrinize ihtiyacım var
benim ellerim çok kuru parmaklarımın kenarları kışın yarılır hep ne sürdüysem düzeltemedim orfilameninde kullandım meyvelı pembe olan el kremini aldım fruttili yok işe yaramadı alo veralıyı aldım gecen altın fırsatlardan cık cık oda yaramadı gecen ay kayısılı beyaz cay özlu olanı aldım aynı fruttının kıvamında oda işe yaramadı camir olanı aldım nemlendırmesı iyi ama yarıklara çare bulamadım ayrıca elımın yapıs yapıs yaptı baska onerebıleceğiniz el kremi varmıdır gercı hepsını denedım sanırım bu pembe el kremını almadım galıba ya da bu kurulugu duzeltmem ıcın yardımcı olacabılecegınız baska bır seyler varsa
o kadar krem sürmeme rağmen erkek arkadaşım dalga geçiyor resmen erkek eli gibi diye :9
gerçi her zaman kadınların elleri kötü olmuştur mantıken sudan cıkmayan eller bızım ellimiz erkeklerin değil deterjanlardan tahriş olan bizim ellerimiz öyle değil mi
oriflame'dan değil ama alırsanız eğer bebak acı badem kremi var onun özellikle yavru ağzı renginde olan nemlendirici kremi çok iyi geliyor.
şu eclat weekendi ben ne zaman 29.90 19.90 olarak göreceğim acaba sen git yılbaşı için bir sürü parfümde indirim yap eclat weekendı hala indirme ah oriflame ah duy sesimi
sağol canım:)beyaz değil aslında yani yüzüne sürünce kesinlikle kalıp gibi olmuyor çok doğal duruyor transparan pudra gibi hiç sırıtmadı yani ten rengimle birebir örtüştü diyebilirim kalıcılık konusundada oldukça mat yani çok fazla kusur kapatıyor diyemem ama ciltteki o fazla parlamayı aldıı kesin bu özelliğinden dolayıda sanırım kalıcı yani düşünebilirsin canım
juturne teşekkür ederim peki bunu nereden bulabilirim şimdi googleden baktım bunun karın çatlakları için kremleri falanda var sanırım benim kilolarımdan dolayı karnımda çatlaklar var ama senelerdir var kullanırsam geçer mi acaba çatlaklar için olanını
pogopogo saolsun yazmış onun dediği gibi watsonslarda var. kentparkta en alt katta rossmann ın karşısında var mesela ya da carrefourda da görmüştüm. emin ol nemlendirmesi şahane. yazın güneşten sonra da vücuduma kullanıyordum sütünü çok rahatlatıyordu. ellerim hemen çatlar normal el kremleri ile başa çıkamam hep kurtarır beni böyle zamanlarda.
Eki Görüntüle 289471 Eki Görüntüle 289473 Eki Görüntüle 289472 Eki Görüntüle 289472
karın çatlaklara iyi gelen de o büyük boy olan sütü sanırım. çok güzel ve ucuz bir nemlendirici diğer markettekilere para vermeye bile değmez hatta.
saol tatlımya aslında şu very me 2 li farlardan almak istiyorum bu ay çok güzel pigmentli ve kalıcı yazmışlar bloglarda falan.9.90 bu ay indirimde..Ay bu ay battık mı ne bide altın broşür var daha off off ordada çok alınacak şeyler oluyo
sorma canım bu ay aldıklarım bile 70 tl.tuttu sanki bütün param bunlara gidiyor gibi geliyor eskiden kıyafet alırdım şimdi oriflame alıyorum:)evet o farları bende gördüm ama ben eskisi kadar far kullanmıyorum bana verry me nin lipmania rujları var ya onlar güzel görünüyor hatta bi iki rengini alıp deneyeyim diyorum fiyatlarıda uygun acaba o rujlardan deneyen varmı?bu arada alacağın farları ben shenin farlarına benzettim aynı simli gibi açıkçası çok hoş duruyo resimdeki gibiysede mutlaka al derim
Ben o lipmaniaların red vibe rengini kullanıyorum çookk memnunum harika bi rengi var...Bakır rengi gibi değişik pırıltılı ve çok hoş duruyor ...Hatta bi tane de yedek alayım da dursun...
sorma canım bu ay aldıklarım bile 70 tl.tuttu sanki bütün param bunlara gidiyor gibi geliyor eskiden kıyafet alırdım şimdi oriflame alıyorum:)evet o farları bende gördüm ama ben eskisi kadar far kullanmıyorum bana verry me nin lipmania rujları var ya onlar güzel görünüyor hatta bi iki rengini alıp deneyeyim diyorum fiyatlarıda uygun acaba o rujlardan deneyen varmı?bu arada alacağın farları ben shenin farlarına benzettim aynı simli gibi açıkçası çok hoş duruyo resimdeki gibiysede mutlaka al derim
Hanımlar fatura ödemesini akbanka yapabiliyor muyuz hala?
Uzun zamandır alışverıs yapmıyorum da :) en son kredi kartıyla ödemiştim ondan sordum tesekkur ederım. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?