- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #5.881
Ya benim ürünler daha yola bile çıkmadı kiNe var hemen çıkarsalar sanki...
Vibrant rose ne renk canım şeftalimi pembe mi? Ben fabuolus red i kırmızı diye almıştım ama bordo muymuş meğer
Altın fırsatlardan da giordani mineralli far aldım bakalım nasıl çıkacak....
bunu bana söylemeyecektinn85 tl idi sipariş sonra onu sildim biraz indi ohh be diyordum şimdi alasım geldi yine tam kozmetik manyağı oldum
bunu bana söylemeyecektinn85 tl idi sipariş sonra onu sildim biraz indi ohh be diyordum şimdi alasım geldi yine tam kozmetik manyağı oldum
Vibrant rose ne renk canım şeftalimi pembe mi? Ben fabuolus red i kırmızı diye almıştım ama bordo muymuş meğer
Eki Görüntüle 288283 kızlarr böle bişe lazım bana ama aldıklarım hep kan kırmızı çıktı. varmı bildiğiniz böle bi ruj.studio artistin smoke redi böle olabilirmi acaba? yada fabolous benziyo gibi ama kataloğa güven olmuyor.yada wonder rujlardan garnet atraction böyle mi ki?
alix avienin 311 nolu ruju tıpkısının aynısı
sence oriflame de hangisidir. sen olsan me alırdın bu 3 seçenekten smoke red mi? fabolous mu? yoksa garnet mi? sen bi makyaj üstadı olaraktan ne diyosun..ben orfilamede yeni sayılırım ya 4-5 ay oldu ciddi anlamda tanışalı.ama süper oldu ya ben çok sevdim.kargomda yarın gelecek en çok da vamp çantayı merak ediyorum. havalı duruyodu fotoda bakalım gerçeği nasıl.
Vişne çürüğü-Bordo arası arıyorsan smoke red tabiki..Yanlız bordo koyu ve mat arıyorsan fabuluous red..Bide giordani gold scarlett rujların scarlett rengi bence istediğin renge çok yakın !
sağol canım. smoke red alına o zaman tez vakitte.
Ya kızlar şu kırmızı cüzdandan sipariş veren yok mu ? çok merak ediyorum içini falan :44:
sence oriflame de hangisidir. sen olsan me alırdın bu 3 seçenekten smoke red mi? fabolous mu? yoksa garnet mi? sen bi makyaj üstadı olaraktan ne diyosun..ben orfilamede yeni sayılırım ya 4-5 ay oldu ciddi anlamda tanışalı.ama süper oldu ya ben çok sevdim.kargomda yarın gelecek en çok da vamp çantayı merak ediyorum. havalı duruyodu fotoda bakalım gerçeği nasıl.
Eki Görüntüle 288283 kızlarr böle bişe lazım bana ama aldıklarım hep kan kırmızı çıktı. varmı bildiğiniz böle bi ruj.studio artistin smoke redi böle olabilirmi acaba? yada fabolous benziyo gibi ama kataloğa güven olmuyor.yada wonder rujlardan garnet atraction böyle mi ki?
ben aldım idare eder yani.İçinde bozuk para koyma yeri ve kart yeri var fena deil..
Kağıt para koyma yeride var demi canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?