- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #5.861
yorumunu bekliyorumbende royal blue ve smoky brown arasında kaldım :44:
bende çok fazla kahverengi far var o yüzden almadım smokky brown u.Royal blue yuda netten araştır görsellerde bazı bloglarda swatch ını bulursun ben öyle yaptım
aynen canım bende nette araştırdım bloglara baktımilk başta royal blue yu hiç düşünmemiştim aslında ama sonra swatch larını gördüm bazılarına hiç renk vermiyor demişler en güzel royal blue diyorlardı o yüzden royal blue mu alsam dedim
canım hangi renkleri aldınn:)) ben vibrant rose ve fabuluous red renklerini aldım
bu ay colorfull rujlar indirim sayfasında..Eyeliner stylolar ve oxsygen boost fondötende yani bu üç ürünü 24.90 a alabiliyorsun.Mesela ben vibrant rose ve fabulous red rengini aldım bide siyah eyeliner.19.15 ödicem bu 3 üne bence süper fırsat..Denemek istiyorsan colorfull rujları şimdi tam zamanı..Özellikle vibrant rose rengi mükemmel tavsiye ederim..
hiç kokusunu bilmiyordum embrace aldım pembe olandan ve harika çıktı çiçek+meyve kokuyor :) kajal kalem aldım sonra eclat çanta boyu aldım ama ben sadece çiçek kokusunu sevmediğimden anneme verdim o bayıldı zevk meselesi işte :) sonra altın broşürlerden 2.90 a dudak parlatıcısı almıştım çok pişmanım çok kalitesiz rengi de hiç gitmedi ruj üstüne kullanırsam ancak öyle işime yarar. bu kadar bu arada katolog 17 de wonder rujlar 3 tanesi 16 tl katolog fiyatı bize daha da düşücek güzel indirimler var :)))
arkadaşlar precious momentın kokusu nasıl kalıcı mı ağır mı ?
sanırım bu ay ipin ucunu kaçırdım biraz 80 liralık sadece kendim için sipariş girdimazaltmaya çalışıyorum ama hiçbirinden de vazgeçemiyorum ki :18:
güle güle kullan canım benimkilerde yarın gelecek kısmetse böyle bişeyler alınca çocuk gibi seviniyorum sanki bedavaya geliyor
sen bir de 17. katologu gör öyle güzel şeyler var kiii ben bu ay 48 tl lik yaptım bakalım bi dahaki ay 80 mi olur 100 mü olur artık oriflame'i zengin etcez valla
Canım ben de fabuluous red, charming berry bi de kuzenim için sedective nude aldım...Aslında vibrant rose alacaktım charming berry nin yerine ama stokta kalmamış canım..Geldi mi ürünlerin rengi nasıl?
canım ben daha önce bu stylo eyelinerlerden aldım siyahı var bende ama malesef istediğim gibi çıkmadı hiç memnun değilim kullanamıyorum umarım sen beğenirsin keçeli kalemden bile kötü bence,ama colorfulları merak etmiyor değilim bi ara ondan alacağım mutlaka
sen bir de 17. katologu gör öyle güzel şeyler var kiii ben bu ay 48 tl lik yaptım bakalım bi dahaki ay 80 mi olur 100 mü olur artık oriflame'i zengin etcez valla
GS TUTKUNU royal blue yi güvenle alabilirsin..Bugün makyaj yaptım sabah 11.30 da evden çıktım 5 gibi evdeydm ve tek bi katlanma yada çizgi vs. Olmadı.Dedikleri kadar varmış rengini güzel veriyor.Ayrıca çekmecesi çok şirin ve aplikatörleri çok kullanıslı e daha ne olsun
bu sabah geldi kargom canım.Bende vibrant rose aldım bide fabuluos red.Harikalar ya vibrant rose çok satılıyo demekki :) sen beğendin mi fabuluos red i bence çok güzel bi bordo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?