- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #5.701
anladım sıyahını soyleyım oyleyse dımı ya cok kararsızım bıde ustune ustuk ondan sıparıs aldım arkadasa cok guzel cook dıye ovdum durdumm :
Hepinize merhabaa arkadaşlar ben de bi üye olarak aranızdayımm:)) Kalıcı parfüm ben precious kullanıyorum çok memnunum...Ağır kokuyor ilk sıktığınızda ama kalınca çok şık bi koku kalıyor...Birde lipmania rujlardan red vibe yani en koyu bakır rengi dudakta çok harika duruyor doğal ama ışıltılı...Tavsiye ediyorum kesinliklee...:)
kokoo** 16. katologa baktım evet 50 tl lik alışverişe perceous moments 25 tl ye gelioo 16. katolog harikaaaaaa:)))
Bişi sorcam şimdi size yardım ederseniz sevinirim :) Ben ilk ay 100 BP yapmadım hoşgeldiniz hediyelerini alamadım 15. katalogtan BP var 16. katalogtan da 150 BP yapıcam 5 tl ye parfümleri alabiliyo muyum pek bilgim yokta :)
evt siyah hoş bi koku tatlım
hg aramıza cnmm,deneyimlerini bekliyoruzred vibe'ın resmini koyabilirmsn cnmm çok merak ettm çünkü bazen katalogtaki gibi durmuyolar
ayyy süperrr alıcam alıcam alııcaammmm kendime alıcammmmm tutamıyorumm kendimiiii bunuda alıcammmm bi daha zor iner 25e
cnm tam bilmediğim için cvp vermek istemedim ama hoşgeldnz prog. 1.adıma katılmayanlr sanırım 2.adımdan yararlanamıyo diye biliyorum..:26: bide şu parfümler hoşgeldiniz prog. dahil mi yoksa katkat kazan kampanyasımı? katkat kazansa alabiliyosun sadece puanın önemli. ben şimdi syfsına girdim ama göremedm kampanyayı:S
selam.bende oriflame danışmanıyım? sorusu olan varsa cevaplayabılırım?
büyük ihtimalle altın fırsatlarının kaldırıldığı gün koyucaklar geçen dönemde öyle yaptılarr
Ya Petal Quartz diye bi koku var.. O satıştan kalmadı demi.. Bide yeni katologta varmıdır bu koku ? 9 kasımdan sonraki katologta yani ?
canım bende hala 16. katalog açılmadı sizde açıldı mı?acaba bu ay siparişim yok diye mi??
16. katologa baktım Petal Quartz varr kalkmadı katologtann, nasıl bir koku biraz tarif eder misiinn :))
Kızlar oksijen boost krem kullanan var mı aranızda ?? Nasıl güzel mi?
o dediğinin maskesini arkadaşım kullanıyo çok memnun. Ama kremini bilmem tabi
16. katologa baktım Petal Quartz varr kalkmadı katologtann, nasıl bir koku biraz tarif eder misiinn :))
Çok temiz ve çok güzel bir koku.. Bende çok kalıcı olmuştu.. Fiyatı ne kadar acaba yeni katologta ? :)
yeni katologta fiyatı 44.90 ben de denemek istedimm şimdii :)
Of çokmuş fiyatı canım.. Benim elimde testeri var elime sürüyorum baya kalıyor kokusu vala ben çok beğendim :) ama alamıcam sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?