- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #5.721
Ya Petal Quartz diye bi koku var.. O satıştan kalmadı demi.. Bide yeni katologta varmıdır bu koku ? 9 kasımdan sonraki katologta yani ?
lipmania rujun resmini de koymaya çalışıcam bi ara ama very me lipmania rujlar var ya hani....üzerlerinde topuklu ayakkabı resimleri var şeffaf olanlar....Tasarım ödülü almıştı diye duydum....Ya katalogta aradım ama yok bu ay..Neyse resim de eklemeye çalışıym ben o zaman anlatabilirim...En koyu bakır rengi ama işte göstermek lazım şindi anlatamadım:))))
canım bende hala 16. katalog açılmadı sizde açıldı mı?acaba bu ay siparişim yok diye mi??
Petal quartz çok güzel bi koku ama çok kalıcı değil malesef ben de diamondmusk var yine petalin seriden onu almıştım çok güzel ada yasemini kokuyodu ama gelgelelim kalıcı değil...love poison nası bi kou yaa kalıcı mı arkadaşlar kullanan yok muuu???:44:
bence de çok fazlabelki yılbaşı dönemlerinde felan indirim olur o zamanlar parfümlerde baya indirim oluyor takipteyiim :) peki testerını nasıl aldın cnm ? ben de parfüm seti tester aldım ama içinde tüm kokular yok acaba başka setler de mi var ??
bence de çok fazlabelki yılbaşı dönemlerinde felan indirim olur o zamanlar parfümlerde baya indirim oluyor takipteyiim :) peki testerını nasıl aldın cnm ? ben de parfüm seti tester aldım ama içinde tüm kokular yok acaba başka setler de mi var ??
Ayy uzun zamandır topiğe giremiyorum özledim sizleriBayramda geliyo kendime yeni ciciler aldım kokonalığım tuttu yine Neyse konumuz o değil Oriflamedeki şu HairX yıpranmış saç uçları için onarıcı terapi serumunu kullananlar var mı? İşe yarıyor mu? Ne sıklıkta kullanıyorsunuz? Sürdükten sonra saçın yağlanıyor mu yıkamak gerekiyor mu? :26: Beni bilgilendirirseniz sevinirim
Eki Görüntüle 281342 İşte buda resmi
göremiyorum cok kötü oldu bu..
bu ay site yenilendi ya herhalde oyüzden. ya biz bulamadık yada koymadılar
canım ilk olarak urunlerı tanıman gerekıyor katolog sayını cogalt tanıdıklarına ver ve onlara da tanıdıklarına gostermelerını istekızlar oriflame e yeni kayıt oldum. şimdi eş dost harici nasıl satış yapabilirim. satış miktarı yüksek olan temsilcilerden tavsiyeler istiyorum... nerden ve nasıl başlamam gerekli...
Oriflame üyelik ücreti ne kadar?
Üyelik şartları zorunlulukları ne?
Bu üyelik ücreti her ay olarak mı alnıyor yoksa bir kere mi?
Hı birde ..
Oriflamede her ay ürün geliyor mu satış yapamzsanız dahi
Belli ürün satma zorunluluğu var mı?[/QU
canım uyelık 1 tl suan 9 kasımda sona erıyor ilk uye oldugunda uyelık aktıfleşmesı ıcın bı kac urun gırmen veyahut 100 bpye ulasıp hosgeldın programından faydalanman gerekıyor ama sana kalmış bu .her ay sıparısş vermene gerek yok ılk ay ver yeterli yardım için bana ulaşabılırsın.....................
***Bu mesaj iletişim bilgileri paylaşıldığı için editlenmiştir***
Sonraki katalog gözüküyor kızlar...............:))))))))))
kızlaaaar yardım edin nolurr benim faturamın son günü 7 si yani pazartesi bayram bütün bankalar kapalı olurr yarın cumartesi napıcam ben( nasıl ödeyebilirim başka türlüü nolur yardım edinn
sana şöyle deyim.ben 1 aydır sadece gece kremini kullanıyorum.ben bişi anlamadım ama geçen 1 arkadaşım (kremi kullandığımı bilmeyen biri )beyazlamış cildin dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?