- Konu Sahibi minel axsxk
- #5.721
Ya Petal Quartz diye bi koku var.. O satıştan kalmadı demi .. Bide yeni katologta varmıdır bu koku ? 9 kasımdan sonraki katologta yani ?
cnm orif. sitesine girince arama çubuğu varya ordan kodunu yaz,ürüne tıklayınca fiyatın altında yada üstünde sipariş için uygun veya uygun değil yazıyo ordan görebilirsn o seriden sadece ametist fatale kokusu kaldırıldı
lipmania rujun resmini de koymaya çalışıcam bi ara ama very me lipmania rujlar var ya hani....üzerlerinde topuklu ayakkabı resimleri var şeffaf olanlar....Tasarım ödülü almıştı diye duydum....Ya katalogta aradım ama yok bu ay..Neyse resim de eklemeye çalışıym ben o zaman anlatabilirim...En koyu bakır rengi ama işte göstermek lazım şindi anlatamadım:))))
yok yavrum katalogta görüyom zaten ama belki katalogtaki kadar koyu durmuyodr tende diye ondan resim istedim senden
canım bende hala 16. katalog açılmadı sizde açıldı mı?acaba bu ay siparişim yok diye mi??
büyük olasılıkla yarın koyarlar herhalde canlar, yeni gün iş başı ve yeni katalog hadi hayırlı işleeeerrr
Petal quartz çok güzel bi koku ama çok kalıcı değil malesef ben de diamondmusk var yine petalin seriden onu almıştım çok güzel ada yasemini kokuyodu ama gelgelelim kalıcı değil...love poison nası bi kou yaa kalıcı mı arkadaşlar kullanan yok muuu???:44:
diamond musk bendede var tatlım,bende çok kalıcı duruyo ertesi gün dahi kokuyo o derece yani,belki tenden tene de değişiyo olabilir kalıcılığı love poison alan vardı bu topikten çikolatalı bi koku diye bahsediyolardı cnm,ama kalıcılık konusunda ne dediler hatırlamıyorm istersen geriye dönük oku bi kaç syf bulabilirsn
bence de çok fazla belki yılbaşı dönemlerinde felan indirim olur o zamanlar parfümlerde baya indirim oluyor takipteyiim :) peki testerını nasıl aldın cnm ? ben de parfüm seti tester aldım ama içinde tüm kokular yok acaba başka setler de mi var ??
bellamaniacım, her ayın katalogunun fiyat listesinde parfüm seti içindeki kokular yazıyo ve her ay değişebiliyo,ordan takip edebilirsn hatta ben aldığmda seti tamamlamak için 3tane mi ne petal quartz vermişlerdi,yakınsan bana yollayayım
kızlarrr 18482 yani swedish spa biçimlendirici jel krem kullanan varmı aranızda nsldır gerçeklik payı nedir ne değildir????