- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #5.681
ya kızlar internetten bir sonraki yani 16. kataloğa bakamıyorum.Şu anki kataloğun altında "sonraki kataloğa göz at" gibi bir seçenek vardı ama şu an yok, siz bakabiliyor musunuz?
Strawberry classic rose rengine bayıldım allığın hatta avatardaki fotoda yüzümde bak..Bide studio artist ruj var dudağımda true coral rengi o da :) almak isteyen arkadaslara bilgi olması için koydum
güle güle kullan canım,zaten pekte bi güzelsin maşallah yakışmış sana beğendim
Love potion çok merak ediyorum bu kokuyu eğer çikolataysa zaten esmerlere giderrr :)))iyi geceler kızlarr bol satışlarr :))
çok teşekür ederim.
15.katalogtan bpli siparis artı 16.katalogtan 100 bp yaparsan excite edt veya nutri calm krem setini 5 tl ye alabılıyoruz ...Sadece 16.katalogtan 150 bp yaparsak sun,moon ve eclipseyi yani 3 ünü 5 tl ye alabılıyoruz...
sadece 16. katalogdan 150 bp yaparsak 3 parfümü birden 5 tlyemi alıyoruz 3ünü tanesi 5 tldenmi veriyolar yoksa 3ünden birini alma hakkımızmı oluyor anlamadım? krem setinin içinde neler var kodunu biliyomusun görmedim ben onu hiç...üç parfümden kokusu en güzel olan hangisi fikir verirmisin rica etsem orjinal boy değilmi bunlar? exite edt in kokusu nasıl bilen varmı? ay çok soru sordum
kızlar bir önceki sayfada cüzdanı sormustum yok u hiç sipariş veren çok merak ettim cüzdanı . 15. katalogtaki siyah rugan cüzdan...bekliyorum cevaplarınızı
kızlaar bu katalogda s8 nıght ınıdırmde guzel bı koku oldugunu duymustum ama kullanmadım esıme hedıye almak ıstıyorum ama beyaz şişesimi yok sa siyahını mı alsam karar veremedım kullannalar varsa bılgı verebılırler mı acabaa.
kızlaar bu katalogda s8 nıght ınıdırmde guzel bı koku oldugunu duymustum ama kullanmadım esıme hedıye almak ıstıyorum ama beyaz şişesimi yok sa siyahını mı alsam karar veremedım kullannalar varsa bılgı verebılırler mı acabaa.
cnm onun num.var çok hoş çekici bi kokusu var bana göre,öyle çok aşırı bayan yada ağır bi kokusu yok
kızlar ya biriniz, 16.katalogta 50tlye precious moments 25e geliyo demişti o doğrumu? elimde 16.katalog olmadığından bilemiyorum:S
ya oriflame deki en iyi kalıcı erkek ve kadın parfümleri hangileri?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?