- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #5.401
son gun aksam 10'a kadar sipariş verebilirsin fakat uyarıyım stokta bazı ürünler son güne kalmaz
sen yeni üyye olduysan yani geçen ay senin 100bp ( puan) doldurunca standart fiyatı 50 tlye kadar olan bir ürün seçme hakkın var
standart fiyat şudur örneğin ruj 15.90dır altına indirimli fiyat 12.90 yazar siz yüksek olan fiyattan tabi tutulursunuz indirimsiz fiyatlar, asıl fiyatlardır yani standart fiyattır
100 bp yaparsan
ayrıca karnıyarık tenceresini 5 tlye
simbo kahve cezevesinide 5 tlye alma hakkın var
150 bp yaparsanda sensoria bayan parfümünden bir tane ya da s8nihgt erkek parfümünden bir tane 5 tl ye alma hakkın var
ikisini birden alamıyorsun
dancing lady nin 50 ml si kaç para peki yeni kataloga canım , bide 30 ml olan hani farklı şişede olan dimi fısfıslı olmayan
Merhaba herkese. Ben yüz temizleyici jel almak istiyorum. Cildimde T bölgesi yağlı ve siyah noktalar var. Sivilce sorunum neredeyse yok. Aşağıda almayı düşündüğüm temizleyicileri kodlarıyla yazdım. Hangisini tavsiye edersiniz?
Optimals Köpüren Temizleyici (14698)
Essentials 3ü1 arada Temizleyici (13637)
Pure Nature Organik Çay ağacı ve biberiye özlü yüz yıkama jeli (21350)
Pure Skin Yüz Temizleme Jeli (20164)
oriflame danışmanıyım, üye olduğumdan beri başka ürün kullanmadım. çok memnunum. aklınıza takılan konularda yardımcı olabilirim.
dancing lady 50 ml 44.90 tl
30 ml olanlar farklı şişede ama fısfıslı
ben gelecek ay dancing lady ve amber elixirin 30 ml.lerini almayı düşünüyorum peki fısfıslı olunca ne oluyor kötü yada çokmu farklı ben anlayamadım?
koku aynı sadece şiseler farklı oluyo canım amberi bilmiyorumda dancing lady meyve kokusu için alıyosan ben pek benzetemedim ferah kokuyo meyve gibi değil söyleyeyim dedim
slm arkadaşlar oriflame da kaç liralık sipariş vermek gerekiyor kargo ödememek için...limiti aşamazsam ne kadar kargo ödüyorum...yeni üyeyim...tşklr...
koku aynı sadece şiseler farklı oluyo canım amberi bilmiyorumda dancing lady meyve kokusu için alıyosan ben pek benzetemedim ferah kokuyo meyve gibi değil söyleyeyim dedim
son gun aksam 10'a kadar sipariş verebilirsin fakat uyarıyım stokta bazı ürünler son güne kalmaz
sen yeni üyye olduysan yani geçen ay senin 100bp ( puan) doldurunca standart fiyatı 50 tlye kadar olan bir ürün seçme hakkın var
standart fiyat şudur örneğin ruj 15.90dır altına indirimli fiyat 12.90 yazar siz yüksek olan fiyattan tabi tutulursunuz indirimsiz fiyatlar, asıl fiyatlardır yani standart fiyattır
100 bp yaparsan
ayrıca karnıyarık tenceresini 5 tlye
simbo kahve cezevesinide 5 tlye alma hakkın var
150 bp yaparsanda sensoria bayan parfümünden bir tane ya da s8nihgt erkek parfümünden bir tane 5 tl ye alma hakkın var
ikisini birden alamıyorsun
50 bp 50 puan ne oluyo cnm anlamadım..
Merhaba arkadaşlar ..
Ben birşey sorucaktım internette 13. katalog var bi sonrakı katalog elıne geeçen varsa eğer pure skın serisinin bir sonrakı aydada indirimli olup olmadığını sorucaktım .. ? ?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim :)
Bende aynı şeyi soracaktım birde 13. katalogta yoktu acaba 14. katalogta "Pure Skin Ölü Hücreleri Giderici Yüz Jeli" varmı? Of ya evdeki bitmek üzere :26:
arkadaslar oriflame in sitesinde giriş yaptıktan sonra katalogun en son sayfasına geldiginizde biraz asagıda bir sonraki katalogu görüntüle var
ordan 14. katalogu inceleyebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?