- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #5.361
cnm ben onu kullanıyorum,epilasyondan 12saat sonra sürebiliyosn,ve ben 3-4gün fln kullandım,buna rağmen hem batıkları azalttı artık sivilce yapmıyolar mesela,hemde kaşıntıyı azalttı bende yani işe yaradığını söyleyebilirm
cnm boyları yazıyo ordan azçok bi fikre sahip olabilirsnz
kızlar sipariş veripte ürünlerini alan bilir 14.katalogda %60 indirimli parfüm varmı
ah afedersin ya 14. kataloğu sorduğunu şimdi farkettim, ben 13den bahsediyorum 14 gelmedi bana henüz...kızlar sipariş veripte ürünlerini alan bilir 14.katalogda %60 indirimli parfüm varmı
arkadaşlar ben 13. Katalog tan 36 bp lik sipariş verdim şimdi tekrar vericem 50 bpyi tek seferde mi vermek lazım kargonun ücretsiz gelebilmesi için
evet büsra 50 bp yı tek seferde vermen gereklı kargo ucretsız olması ıcın...
Cevaplar için teşekkür ederim, Batık önleyici jeli soralı baya uzun zaman olmuştu aldık denedik biraz farkını gördük. Fakat epilasyondan hemen sonra sürülebiliyor, sadece ağda yaparsan 12 saat beklemek zorundasın.
kızlar 13. kataloğun kargo sıfırlama ürünü nedir cevap yazar mısınız
14. katalogu sormuş arkadaş bende şaşırmışım
benim elime ulaşmadı ama 2 güne kadar direktörüm sipariş vermiş 13. katlaogdan elime ulaşacak bakar soylerım canım
flamboyat guzel bır erkek kokusu ama asendalt sı sanırımonuda öneririm erkek kokusunda
kızlar hala bi kişi cevap vermedi sensorianın kokusunu bilen var mı ona göre s8 nightı seçeceğim güzel değilse kokusu
çok teşekkür ederimm
kızlar sipariş veripte ürünlerini alan bilir 14.katalogda %60 indirimli parfüm varmı
ya benım sorularımada cevap verınnn lutfennn bı sorum daha olucakk sımdı benım 13. katalogda 8 eylul 28 eylul yazıo ben bunun sıparişlerini 28. eylul de mı verıcem daha yenı uyeyım ve ılk defa sıpariş vericem bıde kargo sıfırlama ne demek bu ay 50 bp ye kargo ucretı zaten yok deıl mı amanın ben bu işten tırstımm yapamıcam mı ne ya((
ya benım sorularımada cevap verınnn lutfennn bı sorum daha olucakk sımdı benım 13. katalogda 8 eylul 28 eylul yazıo ben bunun sıparişlerini 28. eylul de mı verıcem daha yenı uyeyım ve ılk defa sıpariş vericem bıde kargo sıfırlama ne demek bu ay 50 bp ye kargo ucretı zaten yok deıl mı amanın ben bu işten tırstımm yapamıcam mı ne ya((
bu ay indirimde olan erkek kokusu giordini dolce vita be flamboyant kokuları nasıl bilen var mı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?