Kızlar Silk Beauty Batık Önleyici Jel'i Oriflame'in sitesinde 340 kişi önermiş, merak ettim burda kullanıpta memnun kalan varmı? :78:
cnm ben onu kullanıyorum,epilasyondan 12saat sonra sürebiliyosn,ve ben 3-4gün fln kullandım,buna rağmen hem batıkları azalttı artık sivilce yapmıyolar mesela,hemde kaşıntıyı azalttı bende yani işe yaradığını söyleyebilirm
Yani memnun kaldın mı? Renkleri hoş duruyor mu?
bende dudak renklendiricisinin pembesi var,sulu olmasına rağmen sürer sürmez kuruyo ve sabit kalıyo yaklaşık 3,4saat kadar, hatta üzerinede renksiz bi parlatıcı uygularsanz müthiş duruyo
esra_b , gsm_lee yorumlarınız için teşekkür ederim Divine Sensual siparişimi verdim. Kargoda bugün gelir sanırım.
Bu arada bana göre en iyi Oriflame rimeli 2FX. İndirime girince tekrar alacağım.
cnm bende ondan var izmirdeysen değiştokuş yapabiliriz herhangi bi ürünle
amacım kesinlikle burdan satış yapmak değil elimde olduğu ve kullanmadığm için diyorum yanlış anlaşılmasın,boşuna dolapta bekliceğine,ihtiyacı olan birine gitsin
merhaba :) ben oriflame ürünlerinden satın almak istiyorum acaba satış danışmanı olan arkadaşlar benimle irtibata geçebilir mi ? şimdiden teşekkürler
tatlım burdan satış yapmak ve üye yapmak malesef yasak
müşteri ilişkilerinden hallledebilirsin,sana bi danışman atayacaklardır
arkadaşlar çocuklar için göz yakmayan saç ve vücut şampuanları var carsınkini oğlum için almayı düşünüyorumda şuana kadar hep dalin kullandık denemediğim içinde kararsızım kullanan yada yakınlarında kullanan varsa bi yorum alabilirmiyim nasıldır acaba?bide bu powershine dudak parlatıcılarından kullanan oldumu onlarıda merak ediyorum gösterildiği kadar parlak ve ışıltılımıki:96:
poweshinedan yaklaşık 5-6tane sattım cnm,katalogtaki kadar simli ve parlak duruyolar kesinlkle
koyu pembe olan rengi o derece koyu durmuyodu yanlız belki dudak renginden dolayı değişiyo olabilir,he bide o very me dudak renklendiricisinin üstüne yada rengini beğenmediğinz bi rujun üstüne dahi uygulayabilirsinz,very me serisinin şu topuk rujlarından rockstar pink altında hoş duruyo
Arkadaşlar bir arkadaşım soruyorda, Bu 13. Katalogdaki"Makyaj Fırçaları İçin Katlanabilen Çanta"nın içine Oriflame dışındaki herhangi bir makyaj fırçasıda sığarmı diye soruyor? Bence sığar... sığar dimi?
cnm boyları yazıyo ordan azçok bi fikre sahip olabilirsnz
hangi çantaki hatırlayamadım
evet damlanın sorusunu yanlış anlamışım tatlım
sensorianın kokusunu bılen var mı sızce onu mu alayım s8 erkek parfümünümü inş ben geçerim bu ay
88 lira borcu olan müşterim bugun son olmasına rağmen ödemem getirmedi
cidden cıldırmak üzereyim
cnm ödeme gününün yaklaştığını ve eğer vermezse bi sonraki ay siparişini vermicem fln gibi bişey de öylece al
gerçi allaha şükür bende daha öyle bi problem olmadı ama olsaydı öyle yapardım herhalde
sinbo cezve dünden beri stokta yok diyor teslim edilen kısmında 0 görünüyor ama kod numarasını yazıncada siparişe uygun gözüküyor . anlayamadım cezve varmı yokmu sizce ?
eğer varsa faturada neden 0 gözüküyor ve e-maile gelen sipariş özetinde ise stokta yok yazıyor ?
stokta tükense bile getirtirler bi sonraki siparişine eklerler tatlım,bu ay şu çorba ten. için öyle oldu faturanın üst kısmına dikkat edersen eğer orda yazıyodur mesela bizde 12eylülden sonraki sip.'e eklenicektir diyodu
volare parfum almayı dusunuyorum ama manolyamı alsam gül mü kararveremedımmm yardımcı olun lutfennn
cnm turuncuyu biliyorm güzel çiçeksi bi koku,manolyayıda katalogtan koklamştm bayıldımmm resmenn o da çiçeksi ve her ikiside pdt olduğu için kalıcıdır
13.katalotan neler var kızlarrr
bu arada yağlı saçlar için kuru şamp. ve yağlı ciltler için optimalsin gece-gündz kremi kullanan varmı içinizde? kullananlardan yorum bekliyorum,iyi geceeelerr ve günaydııınnlarrr oriflame güzelleriii