- 9 Şubat 2007
- 6.965
- 3.485
- 698
- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #5.341
Nilüfercim bilmiyorum ama bu kadar çabuk tükenmiş olması beni şaşırttı hani öyle zor bulunan birşeyde değil inşallah yeniden stok yapar ve yollarlar :) bakalım ne olacak bende merak ediyorum
13. dergide volare ve godani gold serisinin parfümleri 24.90 yüzde 60 indirimli
Kızlar Silk Beauty Batık Önleyici Jel'i Oriflame'in sitesinde 340 kişi önermiş, merak ettim burda kullanıpta memnun kalan varmı? :78:
Yani memnun kaldın mı? Renkleri hoş duruyor mu?
esra_b , gsm_lee yorumlarınız için teşekkür ederim Divine Sensual siparişimi verdim. Kargoda bugün gelir sanırım.
Bu arada bana göre en iyi Oriflame rimeli 2FX. İndirime girince tekrar alacağım.
merhaba :) ben oriflame ürünlerinden satın almak istiyorum acaba satış danışmanı olan arkadaşlar benimle irtibata geçebilir mi ? şimdiden teşekkürler
arkadaşlar çocuklar için göz yakmayan saç ve vücut şampuanları var carsınkini oğlum için almayı düşünüyorumda şuana kadar hep dalin kullandık denemediğim içinde kararsızım kullanan yada yakınlarında kullanan varsa bi yorum alabilirmiyim nasıldır acaba?bide bu powershine dudak parlatıcılarından kullanan oldumu onlarıda merak ediyorum gösterildiği kadar parlak ve ışıltılımıki:96:
Arkadaşlar bir arkadaşım soruyorda, Bu 13. Katalogdaki"Makyaj Fırçaları İçin Katlanabilen Çanta"nın içine Oriflame dışındaki herhangi bir makyaj fırçasıda sığarmı diye soruyor? Bence sığar... sığar dimi?
hangi çantaki hatırlayamadım
evet damlanın sorusunu yanlış anlamışım tatlım
sensorianın kokusunu bılen var mı sızce onu mu alayım s8 erkek parfümünümü inş ben geçerim bu ay
88 lira borcu olan müşterim bugun son olmasına rağmen ödemem getirmedi
cidden cıldırmak üzereyim
sinbo cezve dünden beri stokta yok diyor teslim edilen kısmında 0 görünüyor ama kod numarasını yazıncada siparişe uygun gözüküyor . anlayamadım cezve varmı yokmu sizce ?
eğer varsa faturada neden 0 gözüküyor ve e-maile gelen sipariş özetinde ise stokta yok yazıyor ?
volare parfum almayı dusunuyorum ama manolyamı alsam gül mü kararveremedımmm yardımcı olun lutfennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?